Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Οι Αιγύπτιοι ΔΕΝ έχτισαν τις πυραμίδες !!!

Στο Δίκτυο ενεργά συζητάμε για γιγαντιαία ανθρώπινοι σκελετοί που βρέθηκαν σε αρχαιολογικές ανασκαφές . Portal Εθνική Γεωγραφικά αρνείται την ακρίβεια των " ανακάλυψη " , και πολλά γεγονότα οδηγούν στο μοντάζ , αλλά οι πληροφορίες είναι τόσο ενδιαφέρουσα ώστε αποφασίσαμε να το μοιραστώ μαζί σας . Στην Γιακουτία βρείτε τέτοια από ό, τι σταθεί μαλλιά στο τέλος !!! Γιατί οι επιστήμονες κρύβουν έντονα η πληροφορία αυτή έγινε γνωστή μόλις τώρα .


Όταν είναι απαραίτητο να κάνετε μια κράτηση, ότι οι επιστήμονες με κάθε τρόπο με γάντζο ή τον άλλο τρόπο για να κρύψει την πληροφορία αυτή, καθώς δεν ταιριάζουν σε αυτά τα θεμέλια του κόσμου, η οποία θα περιγράψει τα βιβλία της ιστορίας της παιδικής ηλικίας.

Έχει εδώ και καιρό στον πλανήτη είναι ο τόπος της ταφής, και περισσότερο - τα λείψανα των νεκρών γίγαντα λαό. Σκάβουν σε όλο τον κόσμο, τόσο στην ξηρά όσο και κάτω από το νερό στις θάλασσες και τους ωκεανούς. Άλλη μια επιβεβαίωση αυτής της - ένα απροσδόκητο καλό στην Γιακουτία.

Μια ομάδα των ανεξάρτητων ερευνητών που συμμετέχουν σε αυτό το θέμα για πολλά χρόνια και σχηματίζεται μια πραγματική εικόνα του τι ήταν για τον πλανήτη μας είναι στην πραγματικότητα 12-20 000 χρόνια πριν. Αλλά αυτό δεν είναι τόσο πολύ καιρό πριν!

Η ανάπτυξη των γιγάντων κατά τη διάρκεια κυμαινόταν από 4 έως 12 μέτρα, εκτός από τη σωματική δύναμη που κατείχαν πρωτοφανής νοητικές ικανότητες. Είναι αυτή η μυστηριώδη πολιτισμό της Ατλαντίδας, που κάποιοι λένε μυθικό, ενώ άλλοι πραγματικά υπήρχαν και οι νεκροί.



Έτσι, οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι αυτός ο πολιτισμός έχει δημιουργήσει μια γιγαντιαία πυραμίδα, όχι μόνο στην Αίγυπτο αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, το συνολικό ποσό των πυραμίδες χτίστηκαν πάνω από 600.

Με το ότι η κατασκευή πραγματοποιήθηκε σε ένα αυστηρά καθορισμένους γεωμετρία. Πυραμίδες χτίστηκαν χωρίς τη χρήση οποιωνδήποτε δυνάμεων σκλάβων με τη βοήθεια της απλής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται σήμερα, είναι κοινή ξυλότυπου, δηλαδή, μπλοκ δεν κινούνται σε μεγάλη απόσταση, και γέμισαν με στερεά συγκεκριμένη δομή σε ξύλινα καλούπια!

Και ο σκοπός τους ήταν ενέργεια και η σχετική κοσμική ενέργεια, η χρήση των οποίων εξακολουθούν να γνωρίζουμε. Είναι μόνο τότε ένα διαφορετικό πολιτισμού οι άνθρωποι, ιδίως οι Αιγύπτιοι άρχισαν να λατρεύουν τους θεούς υπέρτατη που έχτισαν τις πυραμίδες, και τους μετέτρεψε σε τάφο των Φαραώ, είναι μια θρησκεία και ένα ξεχωριστό θέμα. Όπως γνωρίζετε, οι Αιγύπτιοι οι ίδιοι δεν χτίσαν τις πυραμίδες!

Το πιο ενδιαφέρον ερώτημα είναι γιατί να υπάρχουν αυτοί οι γίγαντες και ποιός τους σκότωσε!;

Το γεγονός είναι ότι οι επιστήμονες ήθελαν να τηρούν τα τέσσερα φεγγάρια, και τη βαρύτητα του πλανήτη ήταν εντελώς διαφορετική και πιο ατμοσφαιρική πίεση, κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι άνθρωποι φυσική γίγαντες θα μπορούσαν να αισθάνονται μεγάλη και να ζήσουν υπερβολικά μεγάλη. Ένας θάνατος που προκλήθηκε από ατύχημα, μια πτώση από τα τρία φεγγάρια στην επιφάνεια της γης.




Όμως, οι ερευνητές έχουν αντικρούσει αυτή τη θεωρία, όπως και οι ίδιοι να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ακόμα και τώρα το φεγγάρι μας πιο κοντά στον πλανήτη μας, αυτό δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά μόλις το θάνατό της. Έτσι, πιστεύεται ότι στην πραγματικότητα η βαρύτητα του πλανήτη είχε μια διαφορετική, και γύρω από τη Γη ήταν μια ζώνη των αστεροειδών του πάγου, όπως τα δαχτυλίδια γύρω από τον Κρόνο.

Ως εκ τούτου, ο πλανήτης ήταν εξαιρετικά πλούσια σε οξυγόνο, η οποία έδωσε μια ισχυρή ώθηση στην ανάπτυξη όχι μόνο των γιγαντιαίων ανθρώπων, αλλά και ζώων. Αλλά, ως αποτέλεσμα των αλλαγών στους πόλους και άλλων διαστημικών αλλάζει η ζώνη πάγου χτύπησε το έδαφος μια αναταραχή του νερού, η οποία οδήγησε στο θάνατο αυτού του πολιτισμού συνέβη, αντίστοιχα, και η κλιματική αλλαγή είναι ήδη κοντά στην τρέχουσα φυσική μας.

Παρακάτω, παρουσιάζονται στοιχεία για την ύπαρξη των γιγάντων:

1 Το 1979, στην Megalong Vzlli στους ντόπιους Blue Mountains βρέθηκε ένα τεράστιο προεξέχουν πάνω από την επιφάνεια του κολπίσκου πέτρα, η οποία θα μπορούσε να δει το αποτύπωμα του τεράστιου ποδιού με πέντε δάχτυλα. Η εγκάρσια διάσταση των δακτύλων ήταν δεκαεπτά ετών εκατοστά. Εάν η εκτύπωση έχει διατηρηθεί στο ακέραιο, θα έχουν μήκος 60 cm. Επομένως, το αποτύπωμα που άφησε τους ανθρώπους ύψος έξι μέτρων.

2 Ivan Sanderson, ένα πολύ γνωστό παγκοσμίου φήμης ζωολόγος, αφού μοιράζονται μια περίεργη ιστορία που είχε λάβει από ένα συγκεκριμένο γράμμα Alan Makshira.

Συντάκτης της επιστολής το 1950, εργάστηκε για την κατασκευή του δρόμου Μπουλντόζα στην Αλάσκα και ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε ένα από τα δύο τεράστια αναχώματα του απολιθωμένου κρανίου, σπόνδυλοι και τα κόκαλα των ποδιών. Κρανία Ύψος ανήλθε στο 58 cm και πλάτους 30 εκατοστών.

Αρχαία γίγαντες κατείχε μια διπλή σειρά δοντιών και δυσανάλογη επίπεδη κεφαλή. Σπονδύλου, καθώς και το κρανίο είχε ένα μέγεθος τρεις φορές μεγαλύτερη από εκείνη των σύγχρονων ανθρώπων. Το μήκος των οστών των ποδιών κυμαίνονταν 150 έως 180 εκατοστά.




3 Το 1899, οι ανθρακωρύχοι της περιοχής του Ρουρ στη Γερμανία ανακάλυψαν τα απολιθωμένα οστά των ανθρώπων αύξηση 210 έως 240 εκατοστά.

4 Στη Νότια Αφρική ανάπτυξη διαμάντι το 1950 ανακαλύφθηκε ένα κομμάτι από ένα τεράστιο ύψος του κρανίου 45 εκατοστά. Πάνω από το μέτωπο ήταν δύο παράξενες προεξοχές που μοιάζουν με μικρά κέρατα. Οι ανθρωπολόγοι, που έπεσε στα χέρια του ένα εύρημα, προσδιορίζεται η ηλικία του κρανίου - περίπου εννέα εκατομμύρια χρόνια.

Σε μια ευρεία ποικιλία των πηγών, υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία των γιγάντων. Εδώ είναι μερικά από αυτά.

5 Στη Νότια Αφρική, στις όχθες του ποταμού Okovango ντόπιοι μιλούν για τη ζωή στο παρελθόν σε αυτά τα μέρη γίγαντες. Σε ένα από τους θρύλους λέει ότι «οι Γίγαντες είχαν ευλογηθεί με απίστευτη δύναμη. Με το ένα χέρι, που κατανεμήθηκε τη ροή των ποταμών. Οι φωνές τους ήταν τόσο δυνατά που ήρθε από το ένα μέρος στο άλλο. Όταν κάποιος από τους Γίγαντες έβηξε, πουλιά, όπως ο άνεμος φυσούσε.

6 Με το κυνήγι για την ημέρα που περπάτησε εκατοντάδες χιλιόμετρα, και σκότωσε ελέφαντες και ιπποπόταμοι εύκολα πέταξε πάνω από τους ώμους του, και γίνεται στο σπίτι. Τα όπλα τους ήταν τόξα γίνονται από τους κορμούς των φοινίκων. Ακόμη και η γη ήταν σκληρή τους. "

7 Και Inca θρύλος λέει ότι κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Inca XII Ayatarko Kuso από τον ωκεανό στη συντριπτική σχεδίες καλάμι εισέλθει οι άνθρωποι της χώρας είναι τόσο μεγάλη ανάπτυξη που ακόμη και η μεγαλύτερη ινδική πήρε από τους μόνο μέχρι τα γόνατα. Τα μαλλιά τους έπεσαν πάνω από τους ώμους της, και τα πρόσωπα ήταν αγένειος.




8 Ορισμένοι από αυτούς φορούσαν δέρματα ζώων, άλλοι πάνε εντελώς γυμνή. Προχωρώντας κατά μήκος της ακτής, που κατέκλυσαν τη χώρα - επειδή καθένα από αυτά φάγαμε σε ένα χρόνο περισσότερα από 50 άτομα θα μπορούσαν να φάνε!

9 Ένα από τα δισκία adobe της αρχαίας Βαβυλώνας λέγεται ότι όλοι οι ιερείς της βαβυλώνια αστρονομικές γνώσεις του στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από ζουν στο νότιο ασιατικό γίγαντα αύξηση πάνω από 4 μέτρα.

10 Ibn Fadlan, ένας Άραβας ταξιδιώτης, ο οποίος έζησε χίλια χρόνια πριν, είδα ένα έξι-μετρητή σκελετός ενός άνδρα ο οποίος του έδειξε τα θέματα του βασιλιά Khazar. Ο σκελετός του ίδιου μεγέθους, ενώ στην Ελβετία σε ένα μουσείο στη Λουκέρνη, φαίνεται ρωσική κλασική συγγραφέας Τουργκένιεφ και Karalenka. Τους είπαν, αν αυτά τα τεράστια οστά ανακαλύφθηκαν το 1577 σε μια σπηλιά στο βουνό γιατρό Felix Platner.

11 τεσσάρων ή έξι-μετρητή Μόνο οι γίγαντες δεν ήταν ο γίγαντας. Κατακτώντας την Αμερική, οι Ισπανοί φέρεται να βρέθηκε σε ένα από τους ναούς των Αζτέκων ανάπτυξη του σκελετού ήδη στα 20 μέτρα.

Αυτή είναι η κλίμακα των γιγάντων. Ισπανοί έστειλε ως δώρο στον Πάπα. Και μερικοί Whitney, ο οποίος είχε υπηρετήσει στις αρχές του ΧΙΧ αιώνα το κύριο αρχαιολόγος με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, εξέτασαν το κρανίο δύο μέτρα σε διάμετρο. Όπως διαπιστώθηκε, σε ένα από τα ορυχεία του Οχάιο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου