Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Οι επιστήμονες άναυδοι με αυτό που βρίσκουν Κάτω από την Αίγυπτο! Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα Μυστήρια Ever-λύθηκε!


Για πολλές γενιές, έχει αμφισβητηθεί και να συζητηθεί. Πολλές ώρες και πολύ χρόνος έχει δαπανηθεί πάνω απ 'τις αποδείξεις, αλλά χωρίς σαφείς απαντήσεις και όχι σκληρή απόδειξη.


Ωστόσο, σήμερα, περισσότερες αποδείξεις συνεχίζει επάνω που αποδεικνύει έκαναν οι αρχαίοι έχουν τεχνολογία πολύ πέρα ​​από ό, τι μπορούμε καν να φανταστούμε. 


Brien Foerester σας παίρνει κάτω σκοτεινό τούνελ, κάτω από τις πυραμίδες, και μέσα σε μέρη που έχετε δει μόνο στη φαντασία σας. 

Πιο εκπληκτικό δείγμα της αρχαίας τεχνολογίας!



Τώρα, όμως, πηγαίνει ακόμη περισσότερο και θα σας μεταφέρει κάτω από την Αίγυπτο, όπου βρέθηκαν μυστηριώδη 100 τόνων πέτρα κουτιά. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι χρησιμοποιήθηκαν για ταφική χρήση, αλλά Brien μας δείχνει ξεκάθαρα πώς χρησιμοποιήθηκαν για την αρχαία «υψηλή» τεχνολογία.

Είναι πιθανό ότι η τεχνολογία των αρχαίων ήταν τόσο προηγμένο που πηγαίνει πάνω και πέρα ​​από το δικό μας σήμερα;

Η Βίβλος μας λέει στο Εκκλησιαστής 1: 9, "Το πράγμα που hath ήταν, είναι αυτό που πρέπει να είναι? και αυτό που γίνεται είναι αυτή που πρέπει να γίνουν: και δεν υπάρχει κάτι καινούργιο κάτω από τον ήλιο ».

Όταν πιστεύουμε ότι έχουμε προχωρήσει προς τα εμπρός και να προωθείται σε όλη την ιστορία, είναι δυνατή είμαστε πραγματικά πολύ πίσω, και ότι κάποιος άλλος εδώ και πολύ καιρό ήξερε όλα τα μυστικά που έχουμε ακόμη να αποκαλύψει;

Μπορώ ειλικρινά να πω ναι. Οι έκπτωτοι άγγελοι είχαν τη γνώση που εκδίδονται σε αυτούς από τον Θεό, και να διδάσκονται τα παιδιά τους, Νεφελίμ, και όλα τα της ανθρωπότητας τα μυστικά της τεχνολογίας που είχαν αποκτήσει.


Ξανά και ξανά, η ανθρωπότητα έχει αναισθητοποιηθεί από τα αρχαία μεγαλιθικά μνημεία, αναρωτιούνται πώς θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν ανεγερθεί από τους ανθρώπους εκείνης της εποχής. Όμως, οι Νεφελίμ και raphaim ήταν εξαιρετικά ευφυής, τρομερά ισχυρή, και αρκετά τρομακτικό να βλέπεις. Είχαν, επίσης, γίγαντες! Αυτό είναι ακριβώς το πώς ήταν ότι η αρχαία μεγαλιθικά δομές χτίστηκαν. 

Αρχαία τεχνολογία είναι όντως μια πραγματικότητα, και Brien σας δείχνει στα βίντεο που έχω περιλαμβάνονται κάτω ακριβώς πώς θα μπορούσε να συμβεί.


Brien γράφει:

Μέσα σε ένα σύστημα σήραγγα λαξευμένη από το στερεό βράχο από ασβεστόλιθο στην έρημο της Αιγύπτου, περισσότερα από 20 κουτιά γρανίτη από ακρίβεια σε σχήμα Ασουάν γρανίτη είναι ένα πραγματικό αίνιγμα. Είπε από κάποιους ότι ήταν οι τόποι ταφής των βραβευθείσα ταύρων, πραγματική λειτουργία τους είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Και είναι σαφή παραδείγματα του Lost Αρχαία Υψηλής Τεχνολογίας που δημιουργήθηκε πριν από την ώρα της δυναστικής Αιγυπτίων. 





Για να διαβάσετε περισσότερα για την αρχαία τεχνολογία και περιηγήσεις Brien Foerester του, ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου