Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Ο Μπιλ Γκέιτς προσέφερε δωροδοκία 10 εκατομμυρίων δολαρίων στο House of Reps για ταχεία έγκριση του υποχρεωτικού λογαριασμού εμβολίων - ισχυρίζεται η CUPP

Δημοσιεύτηκε πριν από 5 ημέρες στις 4 Μαΐου 2020
Από τον Samson Atekojo Usman

Ο Συνασπισμός των Ενωμένων Πολιτικών Κομμάτων (CUPP), ισχυρίστηκε τη Δευτέρα ότι έχει αναχαιτίσει μια έκθεση ανθρώπινης νοημοσύνης ότι η ηγεσία της Βουλής των Αντιπροσώπων της Νιγηρίας ήταν έτοιμη να εγκρίνει βίαια το υποχρεωτικό νομοσχέδιο για τα εμβόλια χωρίς να το υποτάξει στις παραδόσεις των νομοθετικών διαδικασιών.



Σε μια δήλωση που εκδόθηκε και υπογράφηκε από τον εκπρόσωπο των πολιτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης, Μπαράρτερ Ιγκένα Ίμο Ουγκιτσινέρ και έστειλε στη DAILY POST στην Αμπούτζα τη Δευτέρα, το σώμα προέτρεψε τους νομοθέτες στο κατώτερο τμήμα να ξεσηκωθούν ενάντια στην ατιμωρησία.

Το σώμα στη δήλωση ισχυρίστηκε ότι ένα ποσό 10 εκατομμυρίων δολαρίων προσφέρθηκε από τον American Computer Czar, Bill Gates για να επηρεάσει την ταχεία έκδοση του νομοσχεδίου χωρίς να προσφύγει σε νομοθετική δημόσια ακρόαση, μια εξέλιξη που απέτρεψαν ως αναχρονιστική, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος, Femi Ο Gbajabiamila πρέπει να κατηγορηθεί εάν επιβάλλει το νομοσχέδιο στα μέλη.

Η δήλωση έχει ως εξής:

«Ο Συνασπισμός της Αντιπολίτευσης (CUPP) έχει αναχαιτίσει πολύ αξιόπιστες πληροφορίες και με αυτόν τον τρόπο προειδοποιεί τους Νιγηριανούς για σχέδια της ηγεσίας της Βουλής των Αντιπροσώπων με επικεφαλής τη Femi Gbajabiamila να εφαρμόσουν σθεναρά και χωρίς την τήρηση των κανόνων νομοθεσίας για την έγκριση του Μπιλ 2020 για τον έλεγχο των μολυσματικών ασθενειών. ως το υποχρεωτικό νομοσχέδιο εμβολιασμού που προτείνει έναν υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των Νιγηρίων ακόμα και όταν τα εμβόλια δεν έχουν ανακαλυφθεί.

«Αυτή η νοημοσύνη συνδυάζεται με τις πληροφορίες της υποτιθέμενης απόδειξης, από πηγές εκτός της χώρας, αλλά ενδιαφέρονται πολύ για το νομοσχέδιο, του ποσού των 10 εκατομμυρίων δολαρίων από τους χορηγούς και τους υποστηρικτές του νομοσχεδίου για διανομή μεταξύ των νομοθετών για να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση του Νομοσχέδιο.

«Αυτό θα εκδηλωθεί σε μια ευσεβής δημόσια ακρόαση την οποία οι υποστηρικτές εξακολουθούν να επιμένουν να ακυρώσουν με το πρόσχημα της συγκράτησης της εξάπλωσης του κοροναϊού. Η νοημοσύνη είναι ότι το Σώμα θα εγκρίνει το νομοσχέδιο αύριο, 5 Μαΐου 2020, με οποιοδήποτε πρόσχημα, με την επανάληψή του.

«Η αντιπολίτευση της Νιγηρίας απορρίπτει το νομοσχέδιο και καλεί τους νομοθέτες της αντιπολίτευσης στη Βουλή των Αντιπροσώπων να αντιμετωπίσουν τον Πρόεδρο της Βουλής με αυτά τα γεγονότα αύριο στην Ολομέλεια και να αντισταθούν σε κάθε σχέδιο για την παράνομη έγκριση του νομοσχεδίου.

«Έχουμε ενημερωθεί ότι η φερόμενη συμφωνία για την έγκριση του νομοσχεδίου επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Αυστρία λίγους μήνες πριν, ενώ η οικονομική υποστήριξη για την προώθηση του νομοσχεδίου ελήφθη την περασμένη εβδομάδα για κινητοποίηση για μια ώθηση που οδηγεί στη βιαστική προσπαθήστε να περάσετε το νομοσχέδιο με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο.

«Υπενθυμίζεται στους Νιγηριανούς ότι επί του παρόντος, δεν υπάρχει κανένα ανακαλυφθέν / εγκεκριμένο εμβόλιο οπουδήποτε στον κόσμο και τώρα αρχίζει να αναρωτιέται γιατί η βιασύνη να περάσει ένα νομοσχέδιο για ένα υποχρεωτικό εμβόλιο όταν δεν υπάρχει.

«Τι γίνεται αν ο κόσμος τελικά δεν βρει ένα εμβόλιο ή θεραπεία για τον κοροναϊό, όπως ακριβώς δεν βρήκε θεραπεία για τον ιό HIV; Ποια είναι η βιασύνη να ψηφίσουμε ένα νομοσχέδιο που βασίζεται σε εικασίες ή υπάρχει κάτι άλλο που η ηγεσία του Σώματος θα ήθελε να πει στους Νιγηριανούς; Είναι αυτό το νομοσχέδιο που θα σταματήσει να αυξάνονται οι μαζικοί θάνατοι και οι λοιμώξεις στο Λάγος, το Κάνο, την Αμπούτζα, το Γκόμπε, το Μπόρνο, την Καντούνα, το Όγκαν, το Μπαούτσι και μάλιστα σε όλη τη χώρα;

«Αυτό το νομοσχέδιο θα αναβιώσει και θα αναπτύξει την οικονομία και θα μειώσει την πείνα και θα μας δώσει περισσότερα κιτ δοκιμών ή χώρους κρεβατιών; Αυτό το νομοσχέδιο θα σταματήσει την κλοπή ανακουφιστικών μέτρων για φτωχούς και ευάλωτους Νιγηριανούς; Είναι αλήθεια ότι όλοι αυτοί οι θόρυβοι για το νομοσχέδιο αφορούν όλα τα υποτιθέμενα 10 εκατομμύρια δολάρια;

«Η ηγεσία του Σώματος πρέπει να αρχίσει να μιλά τώρα για το γιατί η βιασύνη όταν υπάρχουν πολλά επείγοντα νομοσχέδια που πρέπει να περάσουν και δεν παρακολουθούνται.

«Πού είναι το νομοσχέδιο που να καθιστά υποχρεωτική τη χρήση μάσκας προσώπου τώρα που η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση επέμεινε ενάντια σε κάθε σοφία να επιμείνει στη χαλάρωση του κλειδώματος και οι άνθρωποι έχουν ήδη στραφεί χωρίς να τηρούν τους υγειονομικούς κανονισμούς που θα τους κάνουν ασφαλείς;

«Πού είναι οι λογαριασμοί οικονομικής αναζωογόνησης για την προστασία των θέσεων εργασίας και των ευάλωτων εργαζομένων της Νιγηρίας των οποίων το βιοπορισμό απειλείται καθημερινά από αυτήν την πανδημία; Πού είναι οι λογαριασμοί που υποχρεώνουν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να κοιτάξει προς τα μέσα και να ενθαρρύνει την έρευνα έκτακτης ανάγκης για την κατασκευή βασικών ειδών όπως κιτ δοκιμών, αναπνευστήρες, εξοπλισμό ατομικής προστασίας, εμβόλια, ναρκωτικά, μάσκες, απολυμαντικά κ.λπ.

«Όλοι οι νομοθέτες της αντιπολίτευσης πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι μέρος του κακού ή συμμετέχοντες στην οικονομική πρόκληση και να αντιμετωπίσουν την Πρόεδρο Femi Gbajabiamila για να έρθουν καθαροί.

«Ας απορριφθούν όλοι οι κοινοβουλευτικοί κανόνες και τα μέλη της αντιπολίτευσης πρέπει να ανατρέψουν το Σώμα χρησιμοποιώντας τα κοινοβουλευτικά προνόμια τους, εάν αυτό είναι που χρειάζεται για να σταματήσει αυτό το νομοσχέδιο που χρηματοδοτείται από το εξωτερικό.

«Γιατί να δημιουργήσετε νόμο για ένα εμβόλιο που δεν έχει ανακαλυφθεί; Σημαίνει ότι η Femi Gbajabiamila και οι υποστηρικτές έχουν μια ιδέα για το εμβόλιο και πότε θα είναι έτοιμο; Όταν έθνη όπως η Μαδαγασκάρη κάνουν τοπικές θεραπείες που λειτουργούν, η APC δημιουργεί έναν νόμο για την υποχρεωτική


Daily post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου