Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Τρομοκρατία ή τρομολαγνεία; Λίγο πριν την μπόρα!

11066076_10153872675041165_6848109469761956225_n

Τρομοκρατία ή τρομολαγνεία; Λίγο πριν την μπόρα!
Σημασία δεν έχει που κοιτάμε αλλά τι βλέπουμε !! Σήμερα υπάρχουν άπειρα παραδείγματα για το πως ένα γεγονός διαστρεβλώνεται και αναπαράγεται από τα ΜΜΕ με εντελώς αντίθετη άποψη.

Αυτή είναι η δουλειά του τρομολάγνου «δημοσιογράφου»! Ποιος ο λόγος που ειδικά σήμερα θα πρέπει να έχουμε την αμέριστη προσοχή μας αν δεν μπορούμε απλά να κλείσουμε την tv για παράδειγμα; Γιατί μπροστά μας έχουμε να ζήσουμε εποχές δύσκολες! Ναι ακόμη δεν φτάσαμε στον περιβόητο πάτο του βαρελιού. Αυτός είναι μπροστά μας!
Κάποιος θα μπορούσε να αναρωτηθεί γιατί αποφάσισα να πω αυτά που θέλω να πω τώρα. Και θα έχει δίκιο να αναρωτιέται. Η απάντηση είναι απλή. Γιατί ήθελα από πολύ καιρό πριν να το κάνω αλλά τώρα πλέον είναι πιο εύκολο για μένα. Γιατί πλέον δεν είμαστε λίγοι αυτοί που βλέπουμε να έρχεται αυτό που μας περιμένει! Ωστόσο σίγουρα θα υπάρξουν και ελάχιστοι «λογικοί» που θα με κατονομάσουν ως «τρελό» !
Το ξέρω ότι υπάρχουν κι αυτοί! Δεν με ενοχλεί! Τους αφήνω να κάνουν την δουλειά τους και να αυτοδιαψευστούν! Εξάλλου θέλω να ζήσω την δική μου ζωή μου σύμφωνα με τα δικά μου θέλω κι όχι σύμφωνα με τα δικά τους. Επομένως θα κάνω αυτό που θέλω να κάνω και θα τους αφήσω να λένε ότι αυτοί θέλουν.
Σκοπός μου δεν είναι να τους πείσω. Σκοπός μου δεν είναι να πείσω κανένα! Αν με τις γραμμές αυτές  παρακινήσω έστω και μια ψυχή να ψαχτεί … να ψάξει τι υπάρχει πίσω από την κουρτίνα … να προφυλαχθεί … τότε θα θεωρήσω την κίνηση πετυχημένη.
Δεν είμαι ούτε προφήτης ούτε ισόθεος για να πιστέψετε σε ότι κι αν πω! Μπορείτε όμως να με εμπιστευθείτε (αν θέλετε) και να ψάξετε λίγο παραπάνω από ότι συνήθως κάνετε βλέποντας tv ή διαβάζοντας ένα άρθρο στο internet που στον τίτλο του συμπεριλαμβάνεται η λέξη «επείγον» ή «σοκ» ή η φράση «συμβαίνει τώρα» ή «έφτασε η ώρα» ή «δείτε το πριν το κατεβάσουν». Είναι γεγονός ότι μπροστά μας έχουμε κάτι μεγάλο και δύσκολο! Αυτό πλέον το παραδέχονται οι περισσότεροι!

Αν βέβαια θέλουμε να δούμε το ουράνιο τόξο! Γιατί πάντα θα υπάρχει η επιλογή να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα είτε αυτό σημαίνει να φύγεις από την Ελλάδα είτε αυτό σημαίνει να φύγεις από τον μάταιο τούτο κόσμο, είτε να παραδοθείς αμαχητί στις ορέξεις τους, αλλά μήπως … λέω μήπως αυτό είναι κάτι το οποίο κάποιοι ελάχιστοι το θέλουν πολύ!
Μήπως έτσι εξυπηρετείς τα δικά τους συμφέροντα;
10403387_10153872675006165_6671811267234333482_n
Και ποιοι είναι αυτοί θα με ρωτήσει κάποιος άλλος … Μα αυτοί που κινούν τα νήματα! Αυτοί που έχουν καταστήσει πρωθυπουργούς ανίκανους να πάρουν μια δική τους απόφαση και γίνονται έρμαια των αγορών! Ποιες είναι οι αγορές; Είναι αυτοί που μπορούν και επηρεάζουν οικονομίες! 
Είναι αυτοί οι ελάχιστοι που μπορούν και δανείζουν στα κράτη! Μια μελέτη επί των οικονομικών έδειξε ότι τα κράτη χρωστούν το 98% του εκτυπωμένου χρήματος! Πως γίνεται αυτό; Ποιος έχει τέτοια δυνατότητα; Είναι ερωτήματα που δεν πρόκειται να απαντήσω! Ίσως είμαι πολύ μικρός για να το κάνω, άλλα ίσως έτσι να καταφέρω να σας βάλω να ψάξετε!
Η Γαλλική επανάσταση έφερε την «δημοκρατία» και η παγκόσμια οικονομική κρίση οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτή, έτσι όπως στήθηκε, απέτυχε! Σε συνδυασμό με τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο θα έρθει η δικτατορία της παγκόσμιας διακυβέρνησης!
Το χόντρυνα; Για πείτε μου σε πόσες δημοκρατικές χώρες υπάρχει σήμερα ο απόλυτος ηγέτης ο οποίος πράττει κατά το δοκούν έχοντας την χώρα του σε ειρήνη και χωρίς προβλήματα; Μα ΚΑΜΙΑ απολύτως χώρα δεν υπάρχει που να μη χρωστά έστω και λίγα στις αγορές! Που πιστεύετε εσείς ότι αυτές, οι αγορές δηλαδή, θα οδηγήσουν τα πράγματα; ….. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!

Στην αχρήματη κοινωνία (για να μη μπορεί καμιά μελέτη να ελέγξει ποιος μπορεί να δανείσει περισσότερα από τα εκτυπωμένα χρήματα) και στην παγκόσμια δικτατορική διακυβέρνηση! Μπροστά μας έχουμε κάτι πολύ μεγάλο! Κάτι τεράστιο! Αυτό που θα συμβεί δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους!
Δεν μπορώ να σας απαντήσω αν αυτό θα γίνει αύριο ή σε μερικούς μήνες ή σε μερικά χρόνια!
Αυτό που χρειάζεται είναι η προετοιμασία, η εφαρμοσμένη γνώση, η απεξαρτημένη δυνατότητα διαβίωσης, η αλληλεγγύη με τους συνανθρώπους μας, και η υπομονετική αναμονή της θεϊκής λιακάδας που θα ακολουθήσει της μπόρας … όπως πάντα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου