Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

2014!!! τι να φορέσετε, τι να βάλετε στο τραπέζι σας


Πως να περάσουμε τις Γιορτές εξαρτάται από την φαντασία και τις δυνατότητες μαςΑυτές τις γιορτές ακόμη κι αν τα δώρα μας δεν είναι όπως πέρσι, ακόμη κι αν το τραπέζι μας είναι πιο λιτό, ακόμη κι αν μας λείπουν πολλά πράγματα, ας γιορτάσουμε με όλη μας την καρδιά για όλα αυτά που μας έχουν απομείνει, έστω κι αν είναι λίγα, γιατί η καρδιά μας γεμίζει αν εμείς το θέλουμε χωρίς να έχει ανάγκη τα υλικά αγαθά. 


Το 2014, η χρονιά του Αλόγου, έχει περισσότερη αστάθεια, αλλαγές στη ζωή μας, ακόμα και στις λεπτομέρειες. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να σχεδιάζουμε προσεκτικά τις κινήσεις μας σε ολα! 

Τι να φορέσετε:
Ετσι λεει παραδοση 
Το βασικό χρώμα που πρέπει να επιλέξετε είναι το μαύρο και οπωσδήποτε να προσθέσετε κάτι σε μπλε ή πράσινο ( τα χρώματα του 2014 ) που θα φέρουν χρήμα και ευημερία. Αποφύγετε τα συνθετικά ενδύματα και προτιμήστε υφάσματα όπως το μετάξι και τα βαμβακερά που είναι φυσικά όπως το ίδιο το  άλογο  που αγαπάει τη φύση και αντιπαθεί οτιδήποτε το καταπιέζει. 


Ό,τι κι αν επιλέξετε πρέπει να είναι πολύ λαμπερό. Το άλογο τρελαίνεται για το έντονο και τα κοσμήματα, γι’ αυτό να μην είστε φειδωλοί, χωρίς ωστόσο να χάσετε την αίσθηση του μέτρου. Μην ξεχνάτε ότι το 2014 είναι η χρονιά του ξύλινου αλόγου γι’ αυτό μπορείτε να φορέσετε αξεσουάρ από ξύλο. Στα μαλλιά σας μπορεί να προσθέσετε λίγη λάμψη με strass και άλλα φανταχτερά αξεσουάρ.
Τι να βάλετε στο τραπέζι:
 Ετσι λεει παραδοσηΣτο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας και τις προτιμήσεις του Αλόγου, για να το καλοπιάσετε. Μπορείτε να κάνετε πολλές σαλάτες , χρησιμοποιήστε μαϊντανό, άνηθο και άλλα αρωματικά βότανα, μιας και τα άλογα τρώνε χόρτο, αλλά και πιάτα με καρότο, παντζάρι, αγγουράκια, κολοκυθάκια κτλ.  Το κυρίως και οι μεζέδες μπορεί να περιέχουν οτιδήποτε εκτός από κρέας αλόγου (μην πάτε και πάρετε παστουρμά για παράδειγμα, αυτό δε θα αρέσει καθόλου στο σύμβολο της νέας χρονιάς). Εγώ προτιμώ κρέπες με διάφορες γεύσεις!


Μπορείτε να βάλετε στο τραπέζι σας  φρούτα όπως σταφύλι, μήλο, αχλάδι καθώς και γλυκά με βάση τα φρούτα.

Πως εξελίσσεται η Χρονιά του Αλόγου ανάλογα με το ζώδιό σας


Αν είσαι Ποντικός: Αυτός δεν είναι ο ιδανικός χρόνος για σας, για αυτό προχωρήστε με προσοχή και μην κάνετε πολύ φιλόδοξα σχέδια αυτή την εποχή.
Αν είσαι Βουβάλι: Αν και αυτή η χρονιά είναι γεμάτη απογοητεύσεις και εμπόδια, οι καθυστερήσεις είναι προσωρινές και παροδικές. Προετοιμαστείτε να δεχτείτε τα καλά και τα κακά.
Αν είσαι Τίγρης: Εξαιρετικά καλή χρονιά. Αν έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια, τώρα είναι η στιγμή να τα ξεκινήσετε. Αν καθυστερήσετε μπορεί να χάσετε την ευκαιρία.
Αν είσαι Λαγός: Είναι πιθανό να σας βρει μια δυστυχία φέτος. Προσπαθήστε να αποφύγετε ριψοκίνδυνα σχέδια και μη βασίζεστε πολύ σε γνωστούς.
Αν είσαι Δράκος: Αυτή η χρονιά θα φέρει συγκεκριμένα και πολλά υποσχόμενα ΓΥΝΑΙΚΕΣ, με επιτυχίες που θα προέλθουν από εκεί που δεν τις περιμένατε.
Αν είσαι Φίδι: Μερικά από τα πιο καλά και καταστρωμένα σχέδιά σας δεν πραγματοποιούνται. Θα είναι φρόνιμο να αφήσετε τα πιο φιλόδοξα σχέδια σας για τον επόμενο χρόνο.
Αν είσαι Άλογο: Αυτή είναι η χρονιά σας. θα σφραγίσει μια αποφασιστική καμπή στην καριέρα σας. Πρωτοβουλία, τόλμη και αποφασιστικότητα είναι οι λέξεις-κλειδιά που θα σας ανοίξουν όλες τις πόρτες.
Αν είσαι Πρόβατο: Μερικές επιτυχίες φέτος και συναρπαστικά μελλοντικά σχέδια. Τα αισθηματικά πάνε καλά για τις γυναικες, ενώ οι άντρες θα πρέπει να περιμένουν ως τον επόμενο χρόνο.
Αν είσαι Πίθηκος: Αν και μπορεί να μην έχετε εκπληρώσει απόλυτα τις φιλοδοξίες σας, αυτό το χρόνο θα πλησιάσετε πολύ κοντά στην εκπλήρωσή τους.
Αν είσαι Πετεινός: Μην απογοητευθείτε πολύ αν οι περσινές υποσχέσεις δεν πραγματοποιήθηκαν. Κάντε υπομονή. Η επιτυχία είναι πολύ κοντά.
Αν είσαι Σκύλος: Εξαιρετικά καλή χρονιά –ιδιαίτερα αν σκέφτεστε αυτούς που είναι πολύ κοντά σας, και θα μπορέσουν να μοιραστούν την επιτυχία σας.
Αν είσαι Χοίρος: Χρονιά μέτριας επιτυχίας. Αν σχεδιάζετε να κάνετε ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να το κάνετε.

Βρες online τι Ζωδιο εισαι στο κινεζικο Ωροσκοπιο πάτα εδώ  - http://www.zwdia-shmera.gr/kineziko-wroskopio/64-alogo/127-kineziko-oroskopio-alogo.html



http://tvtv.gr
http://www.astro-live.gr
http://texnistories.blogspot.gr/2013/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου