Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Τι μας μαθαίνουν οι Γνωστικοί για τους Άρχοντες. Ποιες οντότητες πολεμούν την ανθρωπότητα και γιατί το κάνουν; Μέρος Γ

Μερος Γ
Μια ερωτήση, ετσι πριν αρχήσουμε με το κείμενο....Δεν είναι τελειώς παράλογο το οτι ο Γνωστικισμός ήταν μια μεγάλη θρησκεία απο τους πρώιμους Χριστιανικούς χρόνους και μετά αλλά εμείς δεν γνωρίζουμε (μεσα απο την εκπαιδευσή μας) σχεδόν τίποτα;;;
Αναρωτηθείτε γιατί;

Οι Άρχοντες αναμεταξύ μας ...
Τα κείμενα του Nag Hammadi περιγράφουν τους Αρχόντες να μοιάζουν με ερπετά, ενώ άλλοι να μοιάζουν με έμβρυα. Όπως ειναι η μορφή ενός αγέννητου μωρού, με γκρίζο δέρμα και σκούρα, μη-κινούμενα μάτια. Οι Άρχοντες μπορούν επομένως να εισχωρησουν στο ενεργειακό σώμα των ανθρώπων και στη συνέχεια να τους καθοδηγήσουν συμφωνα με το σχέδιο τους. Με την ενεργητική ενσωμάτωση μπορουν να φέρουν τους ανθρώπους σε κατάσταση να κάνουν απροσδόκητα πράγματα.
Mιμούνται τη ζωή πλαθουν την πραγματικότητα και τον «πολιτισμό», έτσι μπορουν να δημιουργούν το χάος. Υπήρξε μια εποχή, σύμφωνα με αυτά τα γραπτά, που οι Γνωστικοί ήταν σε θέση να φυλακίσουν τους Άρχοντες! Αλλά ξαφνικά, χωρις να μας γίνεται ξεκάθαρο αφέθηκαν και πάλι ελεύθεροι (το τζίνι μες σο μπουκάλι;)
Σε μια συνέντευξη με τον Jeff Rense, ο αλχημιστής λόγιος Jay Weidner, δήλωσε ότι ο τρόπος ελευθέρωσης τους περιγράφεται στο Βιβλίο του Ενώχ. Ότι οι «δαίμονες» (Αρχοντες) ήταν φυλακισμένοι σε ένα κουτί, αλλά θα επέστρεφαν στο τέλος των «χρόνων». Ο Weidner αναρωτιέται επίσης άν οι Άρχοντες θα μπορούσαν να είναι και οι Αννουνάκι; Οτι ήρθαν στη Γη, και αλλάξαν το DNA μας, για να μας κάνουν σκλάβους. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις αναφορές ο Σίτσιν γράφει στα βιβλία του αρκετά για τους Αννουνάκι.
Έτσι στον φυσικό κόσμο μας έχουμε αυτούς που έχουν ενσαρκωθεί ως άνθρωποι, και έχουμε αυτούς των οποίων η ψυχή ειναι συνεχώς πεινασμένη. Και οι δύο τύποι «ανθρώπων» είναι ψυχοπαθείς. Από την αρχή της ιστορίας του κόσμου (δεν ξερουμε πότε ακριβώς) παίζουν οι ψυχοπαθείς τα αφεντικά των αφελών έμψυχων ανθρώπων και αφήνουν τους ψυχοπαθείς, (βρίσκονται σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα) να τους ξεγελούν με την ψήφο τους, με την πίστη τους (π.χ. στην Ρωμαιοκαθολική εκκλησία και τον Πάπα) οτι θα έρθουν καλύτερες μέρες μετά απο τις εκλογές.
 

Με την γνώση σχεδόν δύο χιλιάδων ετών, η ηλικία των γραπτών των Γνωστικών, μας μαθαίνει ότι είμαστε μέρος της εντατικής καλλιέργειας του ανθρώπου από τους Άρχοντες. Είναι μια πραγματικότητα που μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα που πονάνε. Όπως οι κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις γίνονται πιο αποτελεσματικές στην παραγωγή κρέατος, έτσι και οι άνθρώποι ζουν ο ένας πάνω στον άλλο στις πολυκατοικίες, στις μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο για να «αρμέγονται» καλυτερα. Είμαστε η ενεργειακή τους μπαταρία.
Όπως και στην θηριώδη εντατική κτηνοτροφία χορηγούνται στους ανθρώπους ουσίες που «βελτιώνουν την παραγωγή», όπως το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, φάρμακα (συμπεριλαμβανομένων των φαρμακευτικών προϊόντων με τις γνωστές παρένεργειες). Σε αντίθεση με τα ζώα, οι άνθρωποι μπαίνουν στον πειρασμό με τις (εθιστικές) ουσίες απο μόνοι τους. Στη συνέχεια αφού εθιστούν, εξασφαλίζουν οι ίδιοι την καθημερινή τους δόση.
Οι Άρχοντες και οι Ιησουίτες ..!
Συντομα θα γράψουμε άρθρα σχετικά με τους Ιησουίτες, την μεγαλύτερη θρησκευτική μαφία στον κοσμο! Ας αρχίσουμε με το ποιός ήταν ο ιδρυτής αυτής της κλίκας των Ιησουιτών, τον Ignatius της Loyola. Ο Rudolf Steiner τον ονόμασε τον «εξωγηινο χειραγωγό και καταπιεστή" της ανθρωπότητας. Με την μη γήινη προέλευση του υποβαθμίζοντας την ανθρωπότητα σε ένα κοπάδι ζώων ..
Ο Rudolf Steiner έβλεπε την ιστορία της ανθρωπότητας ως την προοδευτική ανάπτυξη της ατομικής ψυχής, αλλά και ως μέρος μιας πνευματικής ιεραρχίας. Γνωρίζατε ότι ο νέος Πάπας είναι ένας Ιησουίτης; Η κυρία Λαγκαρντ και αλλα επώνημα προσώπα είναι επίσης Ιησουίτες και τα κύρια μέροι της νέας τάξης. Διαβάστε και εξετάστε τις ακόλουθες δηλώσεις σχετικά με τους Ιησουίτες .....
"Όσο υπάρχουν Ιησουίτες, δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει ειρήνη." (Πάπας Κλήμης ΙΔ)
΄΄Οι Ιησουίτες είναι η μόνη δυτική οργάνωση με τέτοιες απόκρυφες γνώσεις και δυνάμεις, που σε σύγκριση με τις μυστικές κοινωνίες, ολοι άλλοι είναι μπροστά τους, προσκοπάκια." (Rudolf Steiner )
Η απελευθέρωση μας είναι απλή αλλα....
Η λύση για την ελεύθερωση μας απο τους ψυχοπαθείς που μαστίζουν τον πλανήτη μας είναι στη θεωρία πολύ απλή. Τους αφήνουμε να ψωφησουν από την "πείνα" αν δεν τους τροφοδοτούμε με τις αρνητικές συναισθηματικές ενέργειες της ζωής μας. Είναι τόσο λογικό και απλό, αλλά στη συνέχεια και πάλι τόσο δύσκολο κατόρθωμα, επειδή ερχόμαστε σε «σύγκρουση» με τις βαθύτερες προγραμματισμένες επιθυμίες μας, τους φόβους μας και άλλα συναισθήματα που απο την παιδική ηλικία μας έχουν εκπαιδεύσει....να είμαστε παπαγαλάκια! Να είμαστε υπάκουοι.....Τι θα λέγατε για την κατασκευασμένη αγωνία και απελπισία του ανθρώπου μες τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης του; Ή για το ημερίσιο δράμα εύρεσης χρημάτων για την πληρωμή της άνομης εφορίας, για τους πολλούς και οχι για τους λίγους.
Και όμως μπορούμε να τους σταματήσουμε μόνο με τον ένα και πραγματικό στόχο της ζωής, που λεγετε Αγάπη. Μπορούμε να τους πολεμησουμε μέσα από το θάρρος και την αγάπη. Οι οντότητες αυτές δεν έχουν καμία επιρροή στους Θαρραλέους ανθρώπους, όταν πρόκειται για θάρρος που βγαίνει βαθειά μέσα απο την καρδιά του ανθρώπου.
Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι ένας άνθρωπος που είναι σε θέση να ξεπεράσει το φόβο του αλλά όχι να μην τον αισθανθεί. Όταν ο άνθρωπος αισθάνεται κάτι που είναι ισχυρότερο και από τον φόβο (του θανάτου) μπορεί να απελευθερωθεί! Με αυτόν το τρόπο μπορεί να γίνει ένας πνευματικός πολεμιστής.
Οι Άρχοντες φρικιάζουν όταν αντιμετωπίσουν μια σχέση αγάπης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας ή την οικογενειακή αγάπη που αισθάνονται οι γονείς για τα παιδιά τους!
Σε μια τέτοια σχέση της δύναμης της αγάπης δεν μπορουν να κάνουν τίποτα. Η καλύτερη προστασία εναντίων στην επιρροής τους, είναι μια υγιή σεξουαλική σχέση με την βαθύτερη αγάπη. Τι δεν είναι υγιές; Kοιτάζοντας τις αρρωστημένες πορνο ταινίες θα καταλάβετε.....ταινίες που το σεξ δεν ξεχωρίζει απο την βία, αυτές που οι Άρχοντες μας προσφέρουν για να αρρωστήσουν την σεξουαλική υγεία των νεαρών.... Η υπέρ-Σεξουαλική προπαγάνδα σε όλες της τις μορφές μες στην κοινωνία βρίσκεται παντού, ένας αφύσικος έρωτας, χωρίς αγάπη και με πολύ βία!
Και ας σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε όλα αυτά μεσα σε αυτό που μας έδωσαν και εμείς το ονομάζουμε «πολιτισμός». Ένας πολιτισμός που είναι διαπερασμένος μονο με την συναισθηματική σύγκρουση του εαυτού μας. Να αγωνιζόμαστε, στο να γίνουμε καλύτερος απο τους άλλους, πιο πλούσιος απο τους άλλους, πιο έξυπνος απο τους άλλους, και να μην πληγώσουμε το ΕΓΩ μας, με αποτέλεσμα να γινόμαστε η "τροφή" ούτως ή άλλως; Ετσι γίνονται οι Αρχοντες ισχυρότεροι, και εμείς αποδυναμώνουμει τις ψυχές μας!
Οι σαμάνοι μάγοι γνώριζαν ότι το σύμπαν είναι φύσει αρπακτικό...σε αντίθεση με ολα αυτά που μας έμαθαν οι Μονοθεικές θρησκείες....
Συνεχίζεται...
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου