ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΕΝΤΑ:
Με αυτή την πατέντα που δημιούργησε και υπέβαλε προς έγκριση η Microsoft, έχει σαν σκοπό να χρησιμοποιεί την καταγραφή των λειτουργιών του οργανισμού μας, για να παρακολουθεί πότε το σώμα έχει ολοκληρώσει ένα έργο, μια δουλειά, προκειμένου να πληρωθεί με τα άυλα νομίσματα, αποφεύγοντας έτσι τον φυσικό έλεγχο παροχής υπηρεσιών και της εργασίας εν γένει, αλλά και δημιουργώντας μία νέα μέθοδο συναλλαγών και καταργώντας στην ουσία τα χρήματα καθώς και την ιδιωτικότητα και το απόρρητο των οικονομικών μας συναλλαγών. Σαν ιδέα είναι καλή, αλλά πάντοτε όταν μπαίνει μέσα ο έλεγχος, το μυαλό πάει συνέχεια σε εκείνους που μπορεί να χρησιμοποιήσουν κάτι παρόμοιο για να ελέγχουν άλλους ανθρώπους ή ακόμη χειρότερα και όλους τους ανθρώπους.
Έγινε μία προσπάθεια να αποπροσανατολιστεί το κοινό με το αν η πατέντα έχει αριθμό 666 του έτους 2020, ή 060606 του 2020, ή WO/2020/060606. To θέμα θα ήταν γελοίο αν δεν ήταν τόσο σοβαρό. Να αποπροσανατολίζεται δηλαδή ο κόσμος και να θεωρεί ότι το πρόβλημα είναι αν ο αριθμός της πατέντας έχει μέσα τρία εξάρια ή όχι. Το πρόβλημα είναι ότι η πατέντα αυτή προωθεί τον απόλυτο έλεγχο κάθε ανθρώπινης δραστηριότητας, μέσω ενός λογικού και θεμιτού σκοπού. Του ελέγχου δηλαδή της παροχής υπηρεσιών μέσω κάποιου πολύ οικονομικού μέσου, ώστε να απλοποιήσει τη ζωή μας. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το πρόβλημα, αφού η πατέντα αυτή προωθεί και την αχρήματη κοινωνία που οδηγεί σε απόλυτο έλεγχο κάθε δραστηριότητας όλων των ανθρώπων.
Αυτός ο απαράδεκτος online τρόπος ελέγχου της ανθρώπινης δραστηριότητας, αποκαλύφθηκε από εμένα με τη μορφή ενός άρθρου, της ευθύνη σύνταξης του οποίου ανέλαβα προσωπικά.
Κάποιοι όμως, προσπάθησαν να γελοιοποιήσουν το θέμα, στρέφοντας την προσοχή του κοινού στο αν η είδηση αυτή είναι αληθής ή ψευδής, όχι για το αν η προτεινόμενη αυτή μέθοδος ελέγχου κάθε εργαζομένου αυτή καθ΄αυτή πράγματι έχει προταθεί, αλλά για το αν ο αριθμός κατάθεσής της, έχει μέσα του τρία εξάρια παραπέμποντας στο 666 του “θηρίου” της Αποκάλυψης. Αυτό αποτελεί σαφή αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, αφού το πρόβλημα δεν είναι ο αριθμός κατάθεσης της πατέντας, αλλά το τι θέλει να επιβάλει η ίδια η πατέντα.
ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΗΣ MICROSOFT ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ;
Όπως αναφέρει η αίτηση κατάθεσης της WO/2020/060606 περιγράφοντας την πατέντα στο σημείο που δίνει την περίληψη της πρότασης (abstract):
A server may provide a task to a device of a user which is communicatively coupled to the server. A sensor communicatively coupled to or comprised in the device of the user may sense body activity of the user. Body activity data may be generated based on the sensed body activity of the user. The cryptocurrency system communicatively coupled to the device of the user may verify if the body activity data satisfies one or more conditions set by the cryptocurrency system, and award cryptocurrency to the user whose body activity data is verified.
Μετάφραση: Ένας σέρβερ (κεντρικός υπολογιστής) θα μπορεί να προσφέρει μια εργασία στη συσκευή ενός χρήστη που θα είναι επικοινωνιακά (ασύρματα) συνδεδεμένη με τον σέρβερ (κεντρικός υπολογιστής). Ένας αισθητήρας επικοινωνιακά (ασύρματα) συνδεδεμένος με τη συσκευή ή περιλαμβανόμενος μέσα στη συσκευή του χρήστη, θα μπορεί να αισθάνεται τη σωματική δραστηριότητα του χρήστη. Τα δεδομένα της σωματικής δραστηριότητας μπορούν να δημιουργούνται με βάση τη σωματική του δραστηριότητα, όπως την αισθάνεται ο χρήστης. Το σύστημα των κρυπτονομισμάτων που θα συνδέεται ασύρματα με την συσκευή του χρήστη θα μπορεί να πιστοποιεί αν τα δεδομένα σωματικής δραστηριότητας ικανοποιούν μία ή περισσότερες συνθήκες που θα ορίζονται από το σύστημα κρυπτονομίσματος και θα προσφέρει κρυπτονομίσματα στον χρήστη τα δεδομένα του οποίου έχουν πιστοποιηθεί.
Με πιο απλά λόγια, σύμφωνα με την Micrοsoft, ο χρήστης, ο καθημερινός δηλαδή άνθρωπος, θα είναι συνεχώς συνδεδεμένος με ένα κέντρο ελέγχου, μέσω μίας τεχνολογίας, η οποία θα συλλέγει δεδομένα για οτιδήποτε κάνει το σώμα του. Για να γίνει αυτό, πρέπει ένα κατά πάσα πιθανότητα εμφύτευμα (ο όρος microchip είναι πολύ φτωχός για να το αποδώσει) εμφυτευμένο στο σώμα και συνδεδεμένο κατάλληλα με τον εγκέφαλο, οτιδήποτε άλλο θα ήταν απόλυτα μη αποδοτικό και ξεπερασμένης τεχνολογίας, να μεταδίδει στοιχεία από την δραστηριότητα του σώματός του. Η αλήθεια είναι ότι η MICROSOFT χρησιμοποιεί τον όρο wearable (κάτι που το φοράς) και όχι implantable (εμφυτευμένο).
Όπως και να έχει θα πρέπει να παίρνει αναφορά για το σύνολο των εισερχομένων δεδομένων, όχι μόνο των πέντε αισθήσεων αλλά και των δραστηριοτήτων των οργάνων του σώματος. Το φτωχό τσιπάκι εντοπισμού θέσης και προσδιορισμού της ταυτότητος κάποιου, αποτελεί δηλαδή τεχνολογία της εποχής των σπηλαίων μπροστά στον αισθητήρα αυτό που θα αποτελείται σύμφωνα με την MICROSOFT ουσιαστικά από ένα εργαστήριο ιατρικής φυσικής (μάλλον κάτι μας κρύβει εδώ η MICROSOFT). Έτσι θα προσφέρεται εργασία, μόνιμη ή κατ΄αποκοπήν και όποιος θέλει να την κάνει, ή σε όποιον ανατεθεί, θα αποδεικνύει ότι την έκανε, επειδή ο ίδιος ο εργαζόμενος θα ξέρει αν την έκανε ή όχι. Ότι ξέρει ο εργαζόμενος πάνω στο αντικείμενο θα το ξέρει και ο προσφέρων την εργασία και βεβαίως ο κεντρικός σέρβερ που θα κάνει και την πληρωμή σε κρυπτονόμισμα.
Σε ένα από τα κείμενα που έχει καταθέσει η MIcrosoft, αναφέρεται όμως και το εξής, συγκεκριμένα σε μία αναφορά 38 σελίδων:
ΚΕΙΜΕΝΟ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
(σελ. 4 – [0026] κάτω), δίνω αναλυτικά κείμενο μετάφραση και μερικά σχόλια:
Sensor 140 may be configured to sense the body activity of the user 145.
Ο αισθητήρας 140, μπορεί να προγραμματιστεί για να “αισθάνεται” την δραστηριότητα του σώματος του χρήστη 145.
As illustrated in FIG 1, sensor 140 may be a separate component from user device 130 and be operably and/or communicatively connected to user device 130.
Όπως φαίνεται στην εικόνα 1, ο αισθητήρας 140 μπορεί να είναι ένα ξεχωριστό εξάρτημα σε σχέση με τη συσκευή 130 του χρήστη και να λειτουργεί με/ή επικοινωνιακά συνδεδεμένος με τη συσκευή 130 του χρήστη.
Alternatively, sensor 140 may be included and integrated in the user device 130.
Εναλλακτικά ο αισθητήρας 140 μπορεί να περιέχεται και να ενσωματώνεται μέσα στη συσκευή 130 του χρήστη.
For example, user device 130 may be a wearable device having sensor 140 therein.
Για παράδειγμα, η συσκευή 130 του χρήστη, μπορεί να είναι μία συσκευή που θα την φέρει (θα την φορά) ο χρήστης έχοντας τον αισθητήρα μέσα της.
ΣΧΟΛΙΟ: Προσέξτε ότι λέει ότι τη συσκευή αναμετάδοσης, θα μπορεί ο χρήστης να την φορά (wearable) και δεν λέει ότι θα είναι εμφυτευμένη μέσα του (implatable). Ωστόσο λέει ότι ο αισθητήρας (sensor 140) θα μπορούσε να περιέχεται στη συσκευή αναμετάδοσης των δραστηριοτήτων του, ή θα μπορούσε και να μην περιέχεται μέσα σε αυτήν. Από την περιγραφή μάλιστα από ότι θα δείτε παρακάτω του “αισθητήρα”, δεν πρόκειται για ένα απλό γκάτζετ, για ένα και μοναδικό αισθητήρα, αλλά οι απαιτήσεις που υπάρχουν από αυτόν είναι υπερπολύπλοκες και η ανάγκη, για να κάνει καλά και κυρίως απλά τη δουλειά του (ο αισθητήρας 140), απαιτεί τώρα, ή στο μέλλον την σύνδεσή του με τον ανθρώπινο εγκέφαλο, πράγμα που η σύγχρονη επιστήμη δίνει την δυνατότητα να γίνει.
The sensor 140 may transmit information/data to user device 130.
Ο αισθητήρας 140 θα μπορεί να εκπέμπει (μεταδίδει) πληροφορίες/δεδομένα στη συσκευή 130 του χρήστη.
Sensor 140 may include, for example, but not limited to, functional magnetic resonance imagining (fMRI) scanners or sensors,
Ο αισθητήρας 140 μπορεί να περιέχει για παράδειγμα, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ανιχνευτές ή αισθητήρες της Λειτουργικής Απεικόνισης Μαγνητικού Συντονισμού (ΛΑΜΣ)
ΣΧΟΛΙΟ: μαγνητικούς τομογράφους για να πάρουν τομή του εγκεφάλου που δείχνει ανά πάσα στιγμή το ρυθμό ροής του αίματος στον εγκέφαλο;;;; σε τι μέγεθος;;;!!! και τοποθετημένους που;;;;
electroencephalography (EEG) sensors,
αισθητήρες ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος
ΣΧΟΛΙΟ: σε τι μέγεθος;;;;!!!! και τοποθετημένους που;;;; αφού τα ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα απαιτούν στις μέρες μας δεκάδες ηλεκτρόδια τοποθετημένα στο κρανίο του εξεταζόμενου, ακόμη και στους ηλεκτροεγκεφαλογράφους αιχμής.
near infrared spectroscopy (NIRS) sensors,
αισθητήρες φασματογράφου στο εγγύς υπέρυθρο (!!!!!!!!!! σε τι μέγεθος;;;)
heart rate monitors, thermal sensors, optical sensors,
καταγραφείς παλμών καρδιάς, θερμοκρασίας, οπτικούς αισθητήρες
radio frequency (RF) sensors,
αισθητήρες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας
ultrasonic sensors,
αισθητήρες υπερήχων
cameras, or any other sensor or scanner that can measure or sense body activity or scan human body.
Κάμερες, ή κάθε είδους άλλο αισθητήρα ή σαρωτή που μπορεί να μετρήσει ή να αισθανθεί την δραστηριότητα του σώματος ή να σαρώσει (ελέγξει) το ανθρώπινο σώμα.
For instance, the fMRI may measure body activity by detecting changes associated with blood flow.
Για παράδειγμα το ΛΑΜΣ μπορεί να μετρήσει τη δραστηριότητα του σώματος εντοπίζοντας αλλαγές σχετιζόμενες με τη ροή του αίματος (στον εγκέφαλο).
The fMRI may use a magnetic field and radio waves to create detailed images of the body.
Το ΛΑΜΣ μπορεί να χρησιμοποιεί μαγνητικά πεδία και ηλεκτρομαγνητικά κύματα για να δημιουργεί λεπτομερείς εικόνες του σώματος
ΣΧΟΛΙΟ: ουσιαστικά τομές απεικονιζόμενες σε τομογράφο!!!.
Καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά, για να τα κάνει αυτός ο όπως τον ονομάζει “αισθητήρας” (sensor), η MICROSOFT, θα πρέπει να αποτελείται από πολλούς άλλους αισθητήρες και κάμερες και γεννήτριες μαγνητικών πεδίων και ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και ο χρήστης να πηγαίνει να εκτελέσει την όποια εργασία κουβαλώντας μαζί του ένα ιατρικό κέντρο και όχι απλά ένα βραχιολάκι, που το φοράς και μετράει την οξυγόνωση, τη θερμοκρασία, τους καρδιακούς παλμούς και την πίεση του χρήστη, άντε και μία μικρο-κάμερα. Η χρησιμοποίηση μαγνητικών πεδίων μαγνητικού τομογράφου για το λεγόμενο ΛΑΜΣ και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και οι αισθητήρες του εγγύς του υπερύθρου φασματογράφου, απαιτούν να βρίσκονται στο κρανίο και καταλαμβάνουν όγκο.
Ακόμη όμως και με την διαρκή γνώση της της φυσιολογίας του εγκεφάλου, δεν μπορεί κανείς να ελέγξει αν κάποιος εργαζόμενος εκτέλεσε σωστά και σύμφωνα με τις παραμέτρους που θα έχουν τεθεί την όποια εργασία του. Απαιτείται πλήρης γνώση και σύνδεση BRAIN TO BRAIN (ο εγέφαλος του εργαζόμενου χρήστη με τον εγκέφαλο που θα ασκεί τον έλεγχο ποιότητας της παρεχόμενης εργασίας) για να γίνει η πληρωμή.
Ο πλήρης επομένως έλεγχος του προσφέροντος τις υπηρεσίες του, δεν μπορεί να επιτευχθεί με τον τρόπο που περιγράφει η MICROSOFT εκτός και αν ισχύει εκείνο που αναφέρει με το “ενδεικτικά και όχι περιοριστικά” (not limited to) και ο όρος wearable, δεν αφορά μόνο κάτι που το φοράμε, αλλά που θα μπορούσε να είναι και εμφυτευμένο μέσα μας.
Δηλαδή η συσκευή (device 130) που θα μεταδίδει τα στοιχεία μπορεί πράγματι να είναι ένα “βραχιολάκι” σαν αυτά της παρακολούθησης της αστυνομίας ή τα έξυπνα ιατρικά βραχιολάκια. Ο αισθητήρας (140) όμως που θα πρέπει να συλλέγει όλα αυτά τα πολύπλοκα και σύνθετα στοιχεία, όπως αυτά περιγράφονται από την MICROSOFT, που θα βρίσκεται (;;;), αφού όπως η ίδια η MICROSOFT περιγράφει, θα αποτελείται από πλήθος άλλων αισθητήρων. Οι εγκεφαλικές δραστηριότητες όμως, μπορούν να καταγραφούν από όργανα που θα πρέπει να βρίσκονται πλησίον του εγκεφάλου. Ακόμη και αν καταγράφονται τα εγκεφαλικά κύματα και μεταδίδονται από τον αισθητήρα (140) στη συσκευή (130) αναμετάδοσης δεδομένων του χρήστη, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή μία και μοναδική μικρο-συσκευή που να μπορεί να λάβει και να μεταδώσει τόσο πολύπλοκα μηνύματα από τον εγκέφαλο. O μόνος τρόπος είναι η απ΄ευθείας σύνδεση του εγκεφάλου με τον αισθητήρα (140).
Για παράδειγμα ο ελληνικής καταγωγής νευροεπιστήμονας Μιγκέλ Νικολέλης, καθηγητής στο αμερικανικό πανεπιστήμιο του Duke στην Βόρεια Καρολίνα, αναπτύσσει ένα πρωτοποριακό εγκεφαλικό εμφύτευμα το οποίο θα παίζει τον ρόλο γέφυρας για την αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα σε έναν εξωτερικό εγκέφαλο και στον άνθρωπο (brain to brain).
Επίσης, σε άλλη περίπτωση μελετών, ένα μικροτσίπ σε μέγεθος χαπιού, εμφυτεύεται στον εγκέφαλο και καταγράφει την δραστηριότητα των νευρώνων με 100 ηλεκτρόδια, τα οποία είναι λεπτότερα από μια ανθρώπινη τρίχα. Τα εμφυτευμένα ηλεκτρόδια τροφοδοτούν με σήματα την συσκευή και αυτή μπορεί να αναγνωρίζει την ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου και να την μετατρέπει σε οδηγίες αναγνωριζόμενες από τον υπολογιστή. Κατόπιν ο υπολογιστής επεξεργάζεται τις οδηγίες και τις μετατρέπει σε συγκεκριμένες εντολές προς μηχανικά μέλη του χρήστη, ή προς κάποιο κέντρο ελέγχου.
Για να υπάρχει λοιπόν σωστός έλεγχος, θα πρέπει, ότι ξέρει ο εργαζόμενος να ξέρει και ο κεντρικός υπολογιστής (σέρβερ) που ουσιαστικά θα είναι και ο εργοδότης και θα ελέγχει την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών για να κρίνει αν θα πρέπει να γίνει η πληρωμή ή όχι. Ο αρχικός εργοδότης, αν υπάρχουν ιδιώτες εργοδότες στο μέλλον, θα υποβάλει το αίτημα για τις εργασίες που θέλει στον κεντρικό υπολογιστή (server), που θα είναι ο ενδιάμεσος εργοδότης και ο εργαζόμενος που ψάχνει εργασία θα βρίσκει το αίτημα και αν ανταποκριθεί αυτό, ο κεντρικός υπολογιστής θα ξέρει άμεσα αν έγινε η δουλειά και θα μεταφέρει κρυπτονομίσματα από το λογαριασμό του αρχικού εργοδότη στο λογαριασμό του εργαζόμενου. Ούτε επιθεώρηση εργασίας, ούτε ΙΚΑ, ούτε επιστάτες, ούτε διευθυντές, όλα απλά αυτόματα και ωραία και πάνω από όλα το άγρυπνο μάτι του Μεγάλου Αδελφού, που θα μπορεί όχι μόνο να ελέγχει αλλά και να πληρώνει αχρήματα τον χρήστη.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Θα μπορεί κάποιος, να αναθέτει στον κεντρικό υπολογιστή την καθαριότητα του σπιτιού του. Ο κεντρικός υπολογιστής θα προσφέρει την εργασία και όποιος ανταποκριθεί και την κάνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές που όρισε ο αρχικός εργοδότης, θα πληρώνεται αμέσως ενώ κάνει το οτιδήποτε σε οποιοδήποτε στάδιο και αν έχει ολοκληρώσει την εργασία του, αφού ότι γνωρίζει ο ίδιος θα το γνωρίζει και ο κεντρικός σέρβερ, που δεν θα είναι ένας απλός σέρβερ που έχουμε σήμερα κατά νου, αλλά ένας υπερεγκέφαλος τεχνητής νοημοσύνης (Α.Ι.) που θα αισθάνεται ότι αισθάνεται και ο κάθε εργαζόμενος. Μόνο που ο κεντρικός υπολογιστής (σέρβερ) θα αισθάνεται ότι ο κάθε εργαζόμενος, είτε αυτός εργάζεται είτε όχι.
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜICROSOFT
Άπαξ και η προαναφερθείσα τεχνολογία χρησιμοποιηθεί, ειδικοί αναρωτιούνται, αν θα υπάρχουν προβλήματα, σχετικά με τα θέματα ιδιωτικότητας, καθώς ο πολίτης θα είναι συνδεδεμένος συνεχώς με έναν σέρβερ και θα παρακολουθούνται και θα καταγράφονται όλες οι δραστηριότητες των αισθήσεων και των οργάνων του σώματός του. Τι βλέπει, τι ακούει, αν κρυώνει, αν κοιμάται, αν θυμώνει, οτιδήποτε μα οτιδήποτε και αν κάνει. Η λέξη ιδιωτικότητα ακούγεται σαν ανέκδοτο. Αυτό όμως δεν είναι και το μόνο πρόβλημα αφού προωθεί η πατέντα αυτή και την αχρήματη κοινωνία που αναγκάζει τους πάντες να δίνουν αυτόματη αναφορά σε ένα κεντρικό σύστημα και που είναι και τι κάνουν, μέσω των αχρήματων οικονομικών συναλλαγών που θα πραγματοποιούν.
Το αν θα πρόκειται λοιπόν για εμφύτευμα ή όχι, ή αν έχει αύξοντα αριθμό 666 ή 060606, πολύ λίγη, ή μη σας πω και καμία σημασία δεν έχει, αφού ο καθένας για να δουλέψει, θα αποτελεί ένα κινητό εργαστήριο ιατρικής φυσικής. Σε γενικές γραμμές όμως σύμφωνα με την τρέχουσα τεχνολογία αιχμής, αυτά που θέλει η MICROSOFT επιτυγχάνονται πολύ πιο απλά με ένα εμφύτευμα μετάδοσης όλων των εγκεφαλικών δραστηριοτήτων και όχι με ένα κάρο από γκάτζετ που δεν θα κάνουν και τη δουλειά όπως πρέπει.
Όλα αυτά, συνδυαζόμενα με την ταυτότητα ΙD2020 που προωθεί ο BILL GATES ιδρυτής της MICROSOFT, σε συνδυασμό με την προωθούμενη ψηφιακή μέθοδο απόδειξης της υγείας του καθενός λόγω της πανδημίας του COVID 19 (κορωνοϊός), αποτελούν ένα παζλ ολοκληρωμένο, χωρίς κανένα μυστήριο και χωρίς να λείπει πλέον κανένα κομμάτι και καμία θεωρία συνωμοσίας, αλλά ένα σύνολο δεδομένων που δείχνει το τι μπορεί να εφαρμοστεί στο άμεσο μέλλον.
Μία πατέντα (από ότι ξέρω δεν πήρε ακόμη έγκριση αποδοχής ευρεσιτεχνίας) δεν την υποβάλεις στο παγκόσμιο γραφείο πατεντών αν δεν την έχεις έτοιμη.
Το θέμα είναι αν η ελίτ της εθνικής δεξιάς, που εκφράζεται στις μέρες μας από τον Τραμπ και τον Πούτιν, επιτρέψουν κάτι τέτοιο, τον πλήρη έλεγχο των δραστηριοτήτων δηλαδή του ανθρωπίνου γένους, αφού η MICROSOFT απέδειξε ότι όταν ετοιμάζει ένα προϊόν (όπως τα WINDOWS για παράδειγμα) στοχεύει να έχει για “πελάτες” όλους του κατοίκους της Γης.
Ένα παγκόσμιο έλεγχο σαν αυτόν, τον θέλουν και οι δύο παγκόσμιες ελίτ. Και η δεξιά και η αριστερή. Το θέμα είναι αν η προσωρινή τους λυκοφιλία διαρκέσει, ή οδηγήσει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Για λεπτομέρειες, τις οποίες δυστυχώς έχω δώσει κατ΄επανάληψη εδώ και χρόνια, για το πως συνδέονται εμφυτεύματα με τον εγκέφαλό μας και μεταδίδουν τα πάντα, διαβάστε τα πρόσφατα βιβλία μου (2310 521010). Ενδεικτικά στους τόμους: 66 – ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΖΩΉ ΣΟΥ και 67 – ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου