Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΠΗΓΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ;

ΠΗΓΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ;;;ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!!

Πήγε ο Πούτιν στον... Μυστρά;;; Συναντήθηκε με Εκείνον που Πρέπει;... Πώς όλα αυτά επηρέασαν τις παγκόσμιες εξελίξεις;

Γράφει ο Ειδικός Συνεργάτης
          Μάλλον δεν χρειάζεται να κάνω εδώ πέρα μνεία έστω των όσων συμβαίνουν μέσα και γύρω από τον Μυστρά και τους Πανέλληνες!
Είναι πια εμφανές, περίπου μισό χρόνο από την ανάδειξη του θέματος από την εφημερίδα «Ελ. Ώρα», πως είναι κάτι που επιδρά άμεσα και γρήγορα στις εξελίξεις. Σε μισό χρόνο μέσα και μόνο συνέβησαν γεγονότα, που δεν είχαν συμβεί δεκαετίες ολόκληρες! Όπως η εξέγερση στην Τουρκία, που είχε το
«χρώμα» της διάσπασης της «καλής και συμμάχου» χώρας! Και όπως η επέμβαση του στρατού στην Αίγυπτο. Η ήττα-«Βατερλώ» των ΗΠΑ στην Συρία τον περασμένο μόλις Σεπτέμβριο, που έδειξε πως οι μέρες του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» για τους Αμερικανούς, όπως έγινε στο Ιράκ και την Γιουγκοσλαβία, έχουν πια τελειώσει για πάντα!
          Όλα αυτά έχουν «αέρα» Ρωσίας! Μία Ελληνίδα μεσολάβησε για να δοθεί ειρηνική λύση στο θέμα της Συρίας και, ουσιαστικά, για να εξοβεληθούν οι ΗΠΑ από την περιοχή της Μέσης Ανατολής ηττημένες! Το έγραψε σε δύο εκπληκτικά της άρθρα η Ευδοκία-Υβόννη Τσιλίδου, στην «Ελ. Ώρα» της 30.9.2013 και της 15.10.2013. Την ίδια ώρα οι πληροφορίες μας από τους Πανέλληνες και τους Μυστικούς Μαχητές θέλουν να είναι το ίδιο ακριβώς πρόσωπο η Ηγήτορας των Πανελλήνων και η επικεφαλής των Μυστικών Μαχητών! Μία «Αγία» Γυναίκα όπως γράφτηκε στον τύπο, που δεν θα αργήσει σίγουρα να αποκαλύψει σύντομα τον Πολυαναμενόμενο, δηλαδή το πρόσωπο που θα σώσει τον Ελληνισμό από τον όλεθρο και που θα ηγηθεί της Πατρίδας μας!
Ποιος όμως έπεισε επιπρόσθετα τον Πρόεδρο Πούτιν για να επέμβει δραστικά στην Συρία και να μην επιτρέψει την αμερικανική εισβολή και τελικά και τον πόλεμο; Πόλεμο, που μάλιστα θα ήταν παγκόσμιος;... Εκτός από την Ελληνίδα που έγινε λόγος, υπήρξε μετά βεβαιότητας και κάτι άλλο, ακόμα! Ήταν άραγε η πληροφορία που πρώτη έδωσε η «Ελ. Ώρα» πριν από μήνες, πως δηλαδή ο Πρόεδρος Πούτιν σκέπτεται στα σοβαρά να έρθει στην Ελλάδα και να επισκεφτεί τον Μυστρά; Σίγουρα πάντως δεν ήταν καθόλου συμπτωματική η ανακήρυξη της Σπάρτης, δίπλα στον Μυστρά, σε «ρωσική πόλη», γιατί ο δήμος της τίμησε τον Πρόεδρο Πούτιν στο πρόσωπο του Ρώσου πρέσβη.
          Αλλά, εκτός αυτού, η Ελληνόψυχη Μαρία Τουφεξή δεν δίστασε να βγάλει στην δημοσιότητα, πρώτα στο Volcano Times (ιστότοπος) και μετά και στην «Ελ. Ώρα», την συγκλονιστική είδηση: «Ετοιμάζουν δολοφονία του Προέδρου Πούτιν»!!! Η δημοσίευση αυτής της συγκλονιστικής πληροφορίας είναι βέβαιο, πως προστάτευσε τον Πρόεδρο Πούτιν, που μερικοί «καλοθελητές» πιθανώς να προσπαθούσαν να βγάλουν από την μέση... Όμως οι Μυστικοί Μαχητές και οι Αγωνιστές του Έθνους γνωρίζουν.
          Το βασικό όμως ερώτημά μας παραμένει. Πήγε τελικά –μυστικά βέβαια- ο Πούτιν στον Μυστρά; Πληροφορία από την ίδια την Ρωσία, που την δημοσιεύουμε εδώ με κάθε βέβαια επιφύλαξη, μας λέει πως... πράγματι ο Πούτιν επισκέφτηκε μυστικά τον Μυστρά τώρα τελευταία!!! Κάτι που αλλάζει τις παγκόσμιες ισορροπίες, εφ’ όσον έτσι «κλείδωσε» η συμμαχία της μελλοντικής Ελλάδας των πατριωτών –όταν δηλαδή ανατραπεί η προδοτική κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- με την Ρωσία στην περιοχή της Μεσογείου! Ας φαντάζονται λοιπόν οι «κύριοι» Σαμαράς και Βενιζέλος, αυτοί οι προδότες, συμμαχίες με το Ισραήλ και άλλα παρόμοια. Δεν θα τους... περάσει το σχέδιο!
Επίσης, πήγε άραγε, όπως θέλει επίσης μία πληροφορία, Εκείνος που Πρέπει στην Μόσχα, για να δει την ρωσική πολιτική «ελίτ»; Εάν ναι, καταλαβαίνουμε πως δόθηκε ήδη το «πράσινο» φως για άμεσες εξελίξεις στην Ελλάδα! Γιατί Εκείνος που Πρέπει είδε λογικά τον Πρόεδρο Πούτιν και τον είδε πολύ πρόσφατα! Οι βλακείες που κάνει η κυβέρνηση με τους πολιτικούς της αντιπάλους, οι διώξεις κλπ., θα είναι το «κύκνειο άσμα» της! 
--> 
Νομίζουν οι προδότες του Ελληνισμού πως έτσι θα διασφαλίσουν όσο γίνεται περισσότερο την προδοτική εξουσία τους! Δεν ξέρουν, μέσα στην ανοησία τους, πως όλα όσα κάνουν είναι «ταφόπλακα» για τους ίδιους...
Από το volcanotimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου