Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

“Κοσμικές Ακτίνες και ενεργοποίηση του DNA μας”



Κουτχούμι
(Αγιος Φραγκίσκος, Πυθαγόρας)

Κουτχούμι, Αρχ. Ραφαήλ & Καίτη Τσώλη
ΚΩΣ, 15/5/2013
Νamaste αγαπημένη μου οικογένεια! Είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ έχουμε την τιμή και τη χαρά να είμαστε εδώ μαζί σας σήμερα, για να σας μεταφέρουμε πολύ όμορφα μηνύματα, μηνύματα του Πνεύματος που αφορούν την εξέλιξή σας και την ολοκλήρωσή σας.


Πριν ένα χρόνο ακριβώς, σε μια τώρα στιγμή, σε μια συνάντηση των ανθρώπινων αγγέλων σ’ αυτή την αίθουσα, σας είπαμε ότι σ’ αυτό το υπέροχο νησί του Αιγαίου, εδώ όπου συναντιόνται κι αγκαλιάζονται οι ενέργειες τριών Ηπείρων της Γης, γεννήθηκε ο Ιπποκράτης. Σ’ αυτό το όμορφο νησί στη Κω πριν 2500 χρόνια (γραμμικά), εκφράσθηκαν οι θεραπευτικές ενέργειες του Αρχάγγελου Ραφαήλ μέσα από την ενσάρκωσή του σαν Ιπποκράτης και μέσα από τον Ιπποκράτη δόθηκε σε όλη την Γη ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα που άλλαξε την τότε υπάρχουσα ενέργεια και αντίληψη, σχετικά με την θεραπεία του εαυτού μας.


Το μήνυμα του Ιπποκράτη οικογένεια είναι «ότι ο εαυτός μας θεραπεύεται εάν εμείς θεραπεύσουμε την ψυχή μας, ότι δεν είναι η ασθένεια που ευθύνεται, αλλά ο ασθενής». Ο Ιπποκράτης μίλησε για την ανάληψη της ευθύνης στον εαυτό μας, γιατί εμείς είμαστε αυτοί που αρρωσταίνουμε τον εαυτό μας όταν δεν είμαστε ισορροπημένοι, όταν η ενέργειά μας βρίσκεται σε ανισορροπία.


Και σήμερα αγαπημένοι μου θα σας μιλήσουμε για την πνευματική σας οικογένεια και τον τρόπο που εκφράζεται μέσα από τις επτά κοσμικές ακτίνες, αλλά και για την ενεργειακή βοήθεια που δίνουμε σε σας καθ’ όλη την διάρκεια της εξέλιξής σας. Και θα σας μιλήσουμε επίσης και για την ενεργοποίηση- επανασύνδεση του DNA σας, γιατί εσείς είστε πια έτοιμοι γι’ αυτό και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή.


Και σήμερα οικογένεια έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε εδώ μαζί μας, εδώ στην παρέα μας, έναν πολύ μεγάλο αναληφθέντα δάσκαλο, τον Μάχα Τσόχαν Παύλο Βενετό, ο οποίος εκπροσωπεί το Κοσμικό Πνεύμα στη Γη μας. Δεν σας είναι πολύ γνωστός, γιατί κινείται σε πολύ υψηλές συχνότητες και μέχρι τώρα οι ενέργειες δεν το επέτρεπαν να βρίσκεται πολύ κοντά σας. Όμως σήμερα οι ενέργειες το επιτρέπουν, καθώς εσείς έχετε ανεβάσει πολύ ψηλά την δόνησή σας και είναι εδώ μαζί μας, για να μας παραδώσει ένα υπέροχο δώρο, ένα δώρο του Πνεύματος,μια ενεργειακή θεραπεία που θα σας βοηθήσει στην ενεργοποίηση και επανασύνδεση του DNA σας και θα επιταχύνει την ολοκλήρωσή σας.


Όπως γνωρίζετε αγαπημένοι μου όλοι σας ανήκετε σε μια από τις επτά κοσμικές ακτίνες,ανάλογα με τις ιδιαίτερες ποιότητες της ενέργειάς σας. Καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας σας στη Γη και μέσα απ’ όλες τις ενσαρκώσεις σας, εσείς περάσατε μέσα και από τις επτά κοσμικές ακτίνες και αλληλοεπιδράσατε με όλες τις ποιότητες της ενέργειας και σήμερα βρίσκεστε στην 7η κοσμική ακτίνα. Η 7η κοσμική ακτίνα η οποία επικρατεί αυτήν την στιγμή στη Γη μας, σηματοδοτεί την ολοκλήρωσή σας, την ολοκληρωτική απελευθέρωση του εαυτού σας από την διττότητα.




Αρχ. Ραφαήλ ( Ιπποκράτης)
Οι επτά κοσμικές ακτίνες όμως οικογένεια, παίζουν έναν ιδιαίτερο ρόλο για σας και κατά την διάρκεια της εξέλιξής σας. Δηλαδή την στιγμή που εσείς αγαπημένοι μου αφυπνίζεστε και μπαίνετε σε διαδικασία εξέλιξης, η 1η ακτίνα αναλαμβάνει να σας διαθέσει την ανάλογη ενέργεια που χρειάζεστε, για να μπορέσετε να προχωρήσετε. Γιατί ιδιαίτερα στην αρχή της εξέλιξής σας, όταν εσείς βουτάτε πολύ βαθιά μέσα στον εαυτό σας για ν’ απελευθερώσετε τους φόβους σας και να ξεδιαλύνετε τα σκοτάδια σας, εσείς χαμηλώνετε πολύ την δόνησή σας και χάνετε πολύ από την ενέργειά σας. Εκεί επίσης η πνευματική σας οικογένεια αναλαμβάνει να σας προστατεύσει. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ που εκπροσωπεί την 1η ακτίνα, επιστρατεύει τεράστιο αριθμό αγγέλων για να σας προστατεύουν. Και αυτό συνεχίζεται μέχρι που εσείς να ενδυναμώσετε, να ισορροπήσετε την ενέργειά σας, να παραλάβετε την θεϊκότητά σας, για να μπορέσετε να προχωρήσετε σαν ανεξάρτητες, αυτόνομες και κυρίαρχες υπάρξεις, Θεοί επίσης.


Η 2η ακτίνα σας βοηθάει στη διαχείριση και στον μετασχηματισμό της ενέργειας. Στην 2η ακτίνα μετασχηματίζετε την ενέργειά σας. Και στην 3η ακτίνα η μετασχηματισμένη ενέργειά σας, η νέα ενέργεια που δημιουργήσατε, εκδηλώνεται. Η 3η ακτίνα είναι η εκδήλωση της μετασχηματισμένης σας ενέργειας στη Γη.


Οι υπόλοιπες ακτίνες, οι οποίες είναι υποακτίνες της 3ης ακτίνας, παίζουν κι αυτές τον δικό τους ιδιαίτερο ρόλο και σας βοηθούν στην εξέλιξή σας. Η 4η ακτίνα σας προετοιμάζει για την ανάληψή σας, καθώς εμπεριέχει και την Ιερή Φλόγα της ανάληψης και η 5ηακτίνα είναι η έκφραση της αλήθειας σας, καθώς εμπεριέχει την Ιερή φλόγα της αλήθειας. Η 5η ακτίνα είναι και η ακτίνα στην οποία εσείς ισορροπείτε όλες τις ενέργειές σας. Στην 6η ακτίνα προχωράτε βαθύτερα στην πίστη και στην εμπιστοσύνη για τον εαυτό σας και στην 7η ακτίνα ολοκληρώνεστε. Στην 7η ακτίνα περνάτε όπως είπαμε στην ολοκληρωτική απελευθέρωση του εαυτού σας από την διττότητα.


Θα τονίσουμε εδώ ότι είστε εσείς πάντα αυτοί που κάνετε την εργασία με τον εαυτό σας. Η πνευματική σας οικογένεια σας υποστηρίζει ενεργειακά και σας προστατεύει, χωρίς να παρεμβαίνει στην εξέλιξή σας και στις επιλογές σας, μέχρι την στιγμή που εσείς θα ενηλικιωθείτε και θα αναγνωρίσετε- ενεργοποιήσετε την θεϊκότητά σας.

Οι επτά κοσμικές ακτίνες συνδέονται με τα επτά ενεργειακά σας κέντρα (τσάκρας) και τα ενεργειακά σας κέντρα συνδέονται με το DNA σας. Γνωρίζετε ότι πριν προχωρήσετε στην αφύπνισή σας και στην εξέλιξή σας υπήρχαν μόνο δύο στοιβάδες του DNA σας ενεργοποιημένες, οι οποίες αφορούν στη γενετική σας τα γονίδια και αυτές μπορούμε να πούμε ότι αποτελούν το χημικό σας μέρος. Κι αυτό το ενεργοποιημένο μέρος αποτελεί μόνο το 5% του ολοκληρωμένου DNA σας. Το υπόλοιπο 95% του DNA σας που αφορά το πνευματικό σας μέρος, είχε απενεργοποιηθεί και αποσυνδεθεί και βέβαια δεν είναι του παρόντος αυτή την στιγμή για να σας πούμε τι και πως απενεργοποιήθηκε. Το θέμα είναι ότι είχε απενεργοποιηθεί για να μπορούν να σας ελέγχουν εδώ στη Γη, να χάσετε την δύναμή σας και να σας κρατάνε αδύναμους. Με την εξέλιξή σας οικογένεια το DNA σας άρχισε ξανά να ενεργοποιείται και να επανασυνδέεται και θέλουμε σήμερα να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με το τι εμπεριέχει το υπόλοιπο 95% του DNA σας.


Μέχρι λοιπόν και την 8η στοιβάδα που σας συνδέει με το Σύμπαν, το DNA σας εμπεριέχει και κρατάει όλες τις μνήμες σας σχετικά με το «ποιοι είστε». Εμπεριέχει ολόκληρη την πορεία σας στη Γη, όλη την ιστορία σας σαν ανθρώπινοι άγγελοι κι ακόμα περισσότερο εμπεριέχει τις μνήμες σας από την Πηγή σας. Εμπεριέχει επίσης και τις μνήμες σας από ενσαρκώσεις που κάνατε σε άλλους πλανήτες. Εν ολίγοις εμπεριέχει τα πάντα σχετικά με το ποιοι είστε και την ιστορία σας, αλλά εμπεριέχει και το άπειρο των δυνατοτήτων σας, που εάν απελευθερωθούν αυτές οι δυνατότητες, εσείς θα κάνετε την ύψιστη υπέρβαση και θα είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ αυτή που κάνατε μέχρι σήμερα, μέσα από την διαδικασία της εξέλιξής σας. Αυτά που αναφέραμε παραπάνω αφορούν το DNA σας όπως είπαμε μέχρι και την 8η στοιβάδα σας.

Η 9η στοιβάδα οικογένεια εμπεριέχει την ολοκληρωτική σας ισορροπία και θεραπεία του εαυτού σας. Στην ενεργοποίηση της 9ης στοιβάδα σας, εσείς ισορροπείτε πλήρως την ενέργειά σας και στην 10η στοιβάδα σας εμπεριέχεται η απόλυτη κατανόηση του 1. Το Ένα είναι το «ότι υπάρχει». Υπάρχει μόνο το Ένα και τίποτα άλλο. Υπάρχει το 1 και το 0. Το 1 είναι η αρχή και το τέλος.


Καθώς ανεβαίνετε στις υψηλότερες συχνότητες οικογένεια, ενεργοποιείτε την 11 στοιβάδα του DNA σας και περνάτε στην χριστική σας συνειδητότητα. Το 11 είναι η χριστική σας αγάπη. Και στην 12η στοιβάδα σας ανοίγετε ορθάνοιχτα τον εαυτό σας, σε όλες τις κοσμικές σφαίρες.


Όλες οι στοιβάδες του DNA σας συνεργάζονται αρμονικά και ενιαία. Η 9η στοιβάδα σας ας πούμε, συνεργάζεται αρμονικά με την 1η που έχουν να κάνουν με την θεραπεία σας και η 10η με την 6η που αφορά στην ενότητα. Το DNA σας δηλαδή όταν ενεργοποιείται ολοκληρωτικά δεν λειτουργεί με γραμμικό τρόπο, από το 1 έως το 12, αλλά όλες οι στοιβάδες είναι ενέργειες που συνεργάζονται και λειτουργούν μ’ έναν ενιαίο και κβαντικό τρόπο.


Οικογένεια όταν εσείς αλλάζετε αντίληψη κι αλλάζετε συνειδητότητα, ενεργοποιείται ταυτόχρονα και το DNA σας. Η συνειδητότητά σας συνδέεται άμεσα με το DNA σας. Το DNA σας υπακούει στη συνειδητότητά σας και η συνειδητότητά σας δεν αφορά μόνο τον εγκέφαλό σας, αλλά αφορά το κάθε μόριο της ύπαρξής σας.


Στην σύνδεση της συνειδητότητάς σας με το DNA σας δημιουργείτε ένα καινούργιο πεδίο. Αυτό το πεδίο είναι ηλεκτομαγνητικό κι αυτό το πεδίο είναι που φέρνει σε σας, το πεδίο που μαγνητίζει το φωτεινό σας σώμα. Το φωτεινό σας σώμα είναι το αγγελικό σας σώμα, είναι αυτό που εσείς ονομάζετε ΜΕΡΚΑΜΠΑ. Και γνωρίζετε τα σχετικά για το φωτεινό σας σώμα οικογένεια, καθώς σας έχουμε ήδη μιλήσει σε προηγούμενες επικοινωνίες μας.


Και σήμερα αγαπημένοι μου θα συμπεριλάβετε (εάν εσείς το επιλέγετε), στο ενεργειακό σας σώμα μία καινούργια θεραπεία, την θεραπευτική ροδόλευκη ενέργεια, που είναι το δώρο του πνεύματος και της 3ης κοσμικής ακτίνας για σας, για τους ανθρώπινους αγγέλους στη Γη. Και αυτή η θεραπεία θα σας βοηθήσει να επιταχύνετε, θα σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε και να επανασυναρμολογήσετε, να επανασυνδέσετε το DNA σας με μεγαλύτερη ευκολία. Επιμένουμε πάντα ότι εσείς κάνετε την εργασία, εμείς μπορούμε μόνο να σας διευκολύνουμε, εάν εσείς το επιτρέπετε.


Επειδή το Πνεύμα σας τιμάει βαθιά για την εργασία που κάνετε με τον εαυτό σας, θέλει πραγματικά να σας δώσει τα δώρα του και να σας διευκολύνει, διευκολύνοντας επίσης μέσα από σας και την εξέλιξη στη Γη μας. Και γι’ αυτό βρίσκετε σήμερα μαζί μας σανεκπρόσωπος του κοσμικού πνεύματος της Γης, ο μεγάλος δάσκαλος Παύλος Βενετός και μαζί μας βρίσκεται επίσης και οΑρχάγγελος Χαμουήλ, ο οποίος δουλεύει με την συγκεκριμένη θεραπευτική ροδόλευκη ενέργεια και την οποία ετοιμάζεται να σας παραδώσει.


Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Θα συμπεριλάβετε την ροδόλευκη θεραπευτική ενέργεια στο ενεργειακό σας σώμα, θα την ενσωματώσετε όπως λέτε εσείς και αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπινους αγγέλους που βρίσκονται σε διαδικασία εξέλιξης, για όλους όσους το επιλέγουν. Γι’ αυτό θέλουμε αυτή την στιγμήνα νιώσετε μέσα στην καρδιά σας, εάν εσείς θέλετε και αν είστε έτοιμοι να παραλάβετε την θεραπεία. Εξαρτάται πάντα από σας. Όσοι δεν είστε έτοιμοι αυτή την στιγμή, μπορείτε να το κάνετε κάποια άλλη στιγμή που θα νιώσετε περισσότερο έτοιμοι ή εάν δεν θέλετε, δεν το κάνετε.


Αγαπημένοι μου πάρτε πάλι μια βαθιά αναπνοή και στρέψτε την προσοχή σας στο καρδιακό σας κέντρο και νιώστε την θεϊκότητά σας. Νιώστε την στην καρδιά σας, νιώστε την μέσα σας και νιώστε ότι είστε ο Θεός-η Θεά. «Εγώ είμαι αυτό που είμαι»! Γιατί αγαπημένοι μου το ζητούμενο της εξέλιξής σας είναι να νιώσετε το Θεό μέσα σας, να τον αναγνωρίσετε, να τον ενεργοποιήσετε και να τον εμπιστευτείτε.
Πάρτε κι άλλη μια βαθιά αναπνοή οικογένεια και αναπνεύστε τώρα την ροδόλευκη θεραπευτική ενέργεια του Πνεύματος για να εισέρθει βαθιά μέσα σας. Νιώστε την και επιτρέψτε της να εισχωρήσει βαθιά μέχρι το κέντρο του DNA σας, για να κάνει την εργασία που είναι απαραίτητη, κατάλληλη και που χρειάζεται να γίνει. Νιώστε αγαπημένοι μου ότι βρίσκεστε μέσα στη ροδόλευκη θεραπευτική ενέργεια και δείτε τον εαυτό σας ολόκληρο ροδόλευκο. Μείνετε για λίγα λεπτά μέσα στην ροδόλευκη θεραπευτική ενέργεια, η οποία έχει ήδη συμπεριληφθεί στο ενεργειακό σας σώμα. Θα βοηθήσει πρώτα εσάς να επιταχύνετε και να ολοκληρώσετε στην ενεργοποίηση και επανασύνδεση του DNA σας και στη συνέχεια αυτό θα μεταφερθεί και στους υπόλοιπους ανθρώπινους αγγέλους, γιατί από αυτή την στιγμή αγαπημένοι μου, εσείς είστε η Πηγή αυτής της θεραπευτικής ενέργειας.
Γειώστε τώρα την ροδόλευκη θεραπευτική ενέργεια για να την παραλάβει και η Γη μας. Η γείωση όπως γνωρίζετε είναι πάντα απαραίτητη για σας, γιατί σας κρατάει σε ισορροπία πάνω στον πλανήτη. Γι’ αυτό αυτή την στιγμή δείτε πολλές ροδόλευκες κλωστές ενέργειας να φεύγουν από το σώμα σας και συγκεκριμένα από τον κόκκυγα, να εισέρχονται στο κέντρο της Γης και να δένονται στους κρυστάλλους της που βρίσκονται εκεί.
Ευχαριστούμε το Πνεύμα, γι’ αυτό το υπέροχο θεραπευτικό δώρο που έδωσε στην οικογένεια των ανθρώπινων αγγέλων στη Γη. Αγαπημένοι μου έχετε φτάσει σ’ ένα κρίσιμο σημείο στην εξέλιξή σας και πραγματικά είναι απαραίτητο να επιταχυνθούν οι μετασχηματισμοί της ενέργειας στη Γη, για να βαδίσει μαζί σας και η Γη στην ολοκληρωτική της ελευθερία. Το Πνεύμα πρόκειται να σας δώσει πολλά δώρα και μερικά απ’ αυτά (εάν κι εσείς το επιλέγετε), είναι θεραπείες τις οποίες θα τις συμπεριλάβετε στο ενεργειακό σας σώμα, θα επεκταθείτε ενεργειακά και θα είστε η Πηγή αυτών των θεραπειών, όπως συμβαίνει και με την ροδόλευκη θεραπευτική ενέργεια αυτήν την στιγμή.
Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Και βάζουμε και τα δυο μας χέρια στη καρδιά. Και στη καρδιά σας νιώστε ποιοι είστε, νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη του εαυτού σας και για τον εαυτό σας. Και στην καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς αγαπημένοι μου, γιατί στην καρδιά γίνεται η σύνδεσή μας. Εμείς είμαστε εσείς κι είμαστε η οικογένειά σας.
Αγαπημένοι μου θα είμαστε μαζί σας καθ’ όλη την διάρκεια της όμορφης γιορτής σας εδώ σ’ αυτό το πανέμορφο νησί στη Κω και θα συμμετέχουμε με την χαρά μας, στην χαρά σας. Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο!

Κι έτσι είναι. Namaste!

Διαβάστε παρακάτω περισσοτερα για το dna..... διαβάζοντας τα θα αισθανθείτε την ανάγκη να κάνετε τον παραπάνω θεραπευτικό διαλογισμό ενεργοποίσης.... ο καθένας στον δικό του χρόνο φυσικά.


Επιστημονική επιβεβαίωση της αλλαγής του DNA!!!


DNA και σωματικές φυσικές αλλαγές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου