Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Τι δεν θεωρεί απειλή, αλλά ευκαιρία ο Βενιζέλος;

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 26, 2013

EROTIMATIKO
Την παραίτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που αν και οι επιλαχόντες αρνηθούν να αναλάβουν, τότε θα γίνουν εκλογές σε 15 περιφέρειες της χώρας (ελπίζοντας να πάρει καμία έδρα).

Μία ομαδική παραίτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα αποτελέσει “ένας είδος πολιτικής αυτοκτονίας γι΄αυτούς. Δεν συνιστά απειλή, αλλά μία μεγάλη ευκαιρία για το ονομαζόμενο συνταγματικό τόξο να οργανώσει μία συντονισμένη αντίδραση κατά της Χρυσής Αυγής” τονίζει σε συνέντευξή του σε στελέχη του πρακτορείου Ρόιτερς, στη Νέα Υόρκη.

Ο Βενιζέλος ελπίζει ότι αν γίνει αυτό, τότε το «συνταγματικό τόξο» θα μπορεί να συνενωθεί. Μάλλον ελπίζει ότι θα πάρει καμία έδρα παραπάνω.

“Εάν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραιτηθούν ομαδικά, εκλογές θα διεξαχθούν σε μόνο 15 εκλογικές περιφέρειες δίνοντας την ευκαιρία στα πολιτικά κόμματα να παρουσιάσουν ένα ενωμένο μέτωπο”.

σσ: Καλά ρε παιδιά, ο Βενιζέλος το μόνο που κάνει στις ΗΠΑ είναι να δίνει συνεντεύξεις σε διεθνή ΜΜΕ για το τι γίνεται στην Ελλάδα; Για τις συνομιλίες για το Κυπριακό δεν έχουμε ακούσει κάτι, έστω σε ένα σημείο από τις δεκάδες συνεντεύξεις των τελευταίων ημερών..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου