Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

29 Απριλίου: στο φως η αλήθεια για τα UFO!

    
Μάνος Τσαγκαράκηςαπό Μάνος Τσαγκαράκης
02:39, 30 Μαρ 2013

Αναρτήθηκε στην κατηγορία: ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
Μήπως ήρθε η ώρα να πέσει το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την ύπαρξη ή όχι εξωγήινων επισκεπτών στον πλανήτη μας; Μάλλον ναι… Επί πέντε ημέρες, από τις 29 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου, περισσότεροι από 40 ερευνητές UFO και στρατιωτικοί ή πράκτορες μυστικών υπηρεσιών που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες της εμφάνισής τους, θα καταθέσουν τις απόψεις τους ενώπιον πέντε πρώην μελών του αμερικανικού Κογκρέσου στην Ουάσινγκτον.
CHD-LivestreamΗ «Ακρόαση Πολιτών για την Αποκάλυψη», όπως ονομάζεται η συνάντηση που θα μεταδίδεται ζωντανά παγκοσμίως στα αγγλικά, τα ισπανικά, τα αραβικά, τα ινδικά, τα ιαπωνικά και τα μανδαρίνικα κινεζικά, έχει στόχο βάλει τέλος στο «εμπάργκο» που έχει επιβληθεί δεκαετίες τώρα για τα UFO και την ύπαρξη εξωγήινων. Οι διεργασίες θα κινηματογραφούνται και θα προβληθούν σε μορφή ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ending the Truth Embargo»(«Τελειώνοντας το εμπάργκο της αλήθειας») από την εταιρεία παραγωγής Just Cause Entertainment.
Στο βίντεο που ακολουθεί, γίνεται σαφές το εννοιολογικό πλαίσιο της ακρόασης που θα γίνει στο National Press Club της Ουάσινγκτον, δυο τετράγωνα από το Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο, ακούγονται απόψεις επώνυμων ανθρώπων –πρώην κυβερνητικών στελεχών και αστροναυτών- που υποστηρίζουν ότι ο αμερικανικός λαός είναι έτοιμος να δεχτεί την αλήθεια και καλούν την κυβέρνηση των ΗΠΑ να ανοίξει τους φακέλους που κρατά μυστικούς!
Για να καταλάβετε πόσο μεγάλου βεληνεκούς προσωπικότητες θα καταθέσουν στην ακρόαση, δείτε τι υποστηρίζουν μερικές από αυτές –και θα το καταθέσουν ενώπιον των πρώην γερουσιαστών:
Podesta-JohnJOHN PODESTA- Σύμβουλος και επικεφαλής επιτελείου του προέδρου Κλίντον«Ήρθε η ώρα να ανοίξουν τα βιβλία για τα ερωτήματα που παραμένουν σκοτεινά, τα ερωτήματα για τις κυβερνητικές έρευνες σχετικά με τα UFO. Πρέπει να το κάνουμε, γιατί ο αμερικανικός λαός μπορεί ειλικρινά να χειριστεί την αλήθεια. Και πρέπει να το κάνουμε γιατί αυτό λέει ο νόμος».
Mitchell-EdgarΔρ EDGAR MITCHELL- Αστροναύτης «Απόλλων 14»«Τώρα είναι η ώρα να εξαφανίσουμε το εμπάργκο της αλήθειας γύρω από την εξωγήινη παρουσία».
Hellyer-Paul

PAUL HELLYER- Υπουργός Άμυνας Καναδά«Τα UFO είναι τόσο υπαρκτά, όσο και τα αεροπλάνα που πετούν πάνω από τα κεφάλια μας».
Cernan_EugeneEUGENE CERNAN- Αστροναύτης «Απόλλων 17»:«Έχω ερωτηθεί για τα UFO και έχω απαντήσει δημόσια ότι πιστεύω πως ότι ήταν άλλοι, κάποιος άλλος πολιτισμός».
Roscoe_H._HillenkoetterΥποναύαρχος ROSCOE HILLENCOETER- Διευθυντής CIA 1947- 1950«Ήρθε η ώρα να βγει προς τα έξω η αλήθεια. Στο παρασκήνιο, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της USAir force ενδιαφέρονται για τα UFO. Αλλά μέσω της επίσημης μυστικότητας και γελοιοποίησης, πολλοί πολίτες οδηγούνται να πιστέψουν ότι πρόκειται για ανοησίες. Καλώ το Κογκρέσο να αναλάβει άμεσα δράση για να μειωθούν οι κίνδυνοι που προκύπτουν από τη μυστικότητα γύρω από τα UFO».
hill-nortonΝαύαρχος- Λόρδος HILL NORTON- Αρχηγός άμυνας Ηνωμένου Βασιλείου:«Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δεχόμαστε επισκέψεις από όντα που προέρχονται από το εξώτερο διάστημα. Αυτό μας προτρέπει να μάθουμε ποιοι είναι, από πού έρχονται και τι ζητούν».
Brian_olearyΔρ. BRIAN O’ LEARY- Αστροναύτης «Απόλλων»«Επί έξι δεκαετίες υπάρχει μαζική συγκάλυψη, από τότε που συνετρίβη ένα UFO στο Roswell του New Mexico τον Ιούλιο του 1947. Ένα γεγονός που σίγουρα δεν προκλήθηκε από μπαλόνια, όπως ισχυριζόταν η USAir force».
Το σύνθημα της πενθήμερης εκδήλωσης είναι «Αν το Κογκρέσο δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του, θα την κάνει ο λαός»! Η πίεση που θα ασκηθεί στην κυβέρνηση Ομπάμα να πει την αλήθεια, θα είναι πραγματικά ανεπανάληπτη!
Κι αν τόσο «βαριά» ονόματα πρόκειται να απαιτήσουν την αποκάλυψη, είναι πολύ πιθανό αυτό που επί 66 ολόκληρα χρόνια αποτελεί κοινό μυστικό, να πάψει να βρίσκεται στο σκοτάδι. Και ίσως τότε μάθουμε πολλά, ακόμη και για το πώς δημιουργηθήκαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου