Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Το απαγορευμένο βίντεο με την σφαγή αθώων στην Συρία από ισλαμιστές (ΒΙΝΤΕΟ)


Το «παιχνίδι» με τις σφαγές  στην Συρία έχει αρχίσει να σκληραίνει και να βγαίνει κι έξω μάλιστα από τα όρια των πολέμων που έχουμε συνηθίσει ως τώρα που ακόμη και οι πολεμικοί ανταποκριτές ήξεραν να φυλαχθούν. Τώρα όμως κανείς δεν μπορεί να μιλήσει όχι για ασφάλεια αλλά ούτε για κανόνες πολέμου που ούτως η άλλως δεν υπήρχαν. 
Του Σταύρου Ζουλάκη

Αν και στον Λευκό οίκο συνεδριάζουν για να αποφασίσουν με ποια μορφή θα εμπλακούν σε αυτόν τον πόλεμο, όλοι ξέρουμε πολύ καλά ότι η εμπλοκή της Αμερικής θα είναι αυτή που είναι πάντα στην Μέση Ανατολή , δηλαδή αποφασίζουμε και ερχόμαστε και από τα κακά σας κάνουμε ακόμα χειρότερα στο όνομα της διαιτησίας. Βλέπε Λιβύη, Αίγυπτο, Ιράκ.

Το κρίμα όμως το έχουν πάρει στο λαιμό τους έτσι κι αλλιώς πριν φτάσουν οι Αμερικανοί στην Συρία, οι ομάδες των θρησκευτικών τμημάτων που στο όνομα του Αλλάχ σφάζουν διαρκώς ότι κινείται και ότι διαφοροποιείται από αυτούς.

Στο παρελθόν στο briefingnews.gr είχαμε δημοσιεύσει και άλλα παρόμοια βίντεο όπως αυτό που θα δείτε παρακάτω τα οποία δείχνουν τα ζωώδη ένστικτα αυτών που στο όνομα του Θεού τους, σφάζουν . Ομάδα σουνιτών ισλαμιστών ανταρτών σταματούν στα σύνορα της Συρίας και Ιράκ τρία φορτηγά , κατεβάζουν τους οδηγούς τους και με διάφορες ερωτήσεις προσπαθούν να καταλάβουν αν είναι σουνίτες ή σιίτες. Όταν καταλαβαίνουν ότι δεν ανήκουν στο θρησκευτικό τους τμήμα, τους εκτελούν εκεί ακριβώς που τους σταμάτησαν φωνάζοντας στα αραβικά : Αλλάχ ουα κμπαρ.( Ο Αλλάχ είναι μεγάλος)

Αυτή είναι η καθημερινότητα στην Συρία και οι σφαγές ασταμάτητες . Στα πρόσωπα των οδηγών που εκτελούνται μπορεί να νιώσει κανείς όλο το δράμα αλλά και στις άνετες κινήσεις των εκτελεστών μπορεί να καταλάβει κανείς το πόσο εύκολο είναι για τους εκτελεστές αυτό που κάνουν , κινήσεις που δηλώνουν συχνότητα αυτών των πράξεων.

Το βίντεο αυτό αν και το έσβησαν από το youtube το έσωσε το defencenet.
briefingnews         
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου