Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

"Εκστρατεία επαναφοράς των ψηφοφόρων της ΧΑ στον σωστό δρόμο" ξεκινά ο Σ.Θεοδωράκης!


Θα μπορούσε να ήταν το ανέκδοτο της ημέρας και μάλλον είναι (με ανταγωνισμό αυτό που είπε ο Ε.Βενιζέλος στη διακαναλική ότι "Πάντα υπήρχε στην Ελλάδα ακροδεξιό κόμμα με 10-11%"): Ο ποταμίσιος Σταύρος Θεοδωράκης ξεκινά ... "εκστρατεία ανάνηψης" και "επαναφοράς στον σωστό δρόμο" ως νέος ιεραπόστολος  των ψηφοφόρων που ψήφισαν Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!

Αλλά και για να βρει "απαντήσεις στο γιατί"! Ο άνθρωπος είναι μεγάλο "νούμερο"  και κάποιοι τον έχουν πάρει στα σοβαρά!
Οπως εξήγησε θα κάνει εκστρατεία στις περιοχές που έδωσν υψηλά ποσοστά στην ΧΑ γιατί "Θέλει να βρει απαντήσεις στο φαινόμενο που παρατηρείται με την άνοδο του κόμματος που χαρακτήρισε ως «φάντασμα του παρελθόντος»".
«Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι με την ψήφο δεν παίζουμε. Θα ήταν ένα πολύ αρνητικό μήνυμα αν αυτή η χώρα, αυτή τη στιγμή, βγάλει από την κάλπη των ευρωεκλογών ενισχυμένη μία παράταξη βίας, που επαναφέρει κάποια φαντάσματα του παρελθόντος στην πολιτική σκηνή. Πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά οι πολίτες ότι δεν δίνουμε λάθος μηνύματα στην Ευρώπη και στα παιδιά μας», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας σε διακαναλική συνέντευξη.
 «Ελπίζω να βρω κάποιες απαντήσεις και σαν πολίτης και σαν πολιτικός». Γιατί δεν πάει στο Θιβέτ;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου