Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Πολίτης αποδοκίμασε τον Βενιζέλο και τον προσήγαγαν!


Επεισοδιακή ήταν η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του Ευάγγελου Βενιζέλου στο σχολικό συγκρότημα «Γ. Σκεπάρνης» στους Αμπελόκηπους, Θεσσαλονίκης...

Ένας μεσήλικας όταν είδε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης στράφηκε εναντίον του, κάνοντας του φραστική- μόνο- επίθεση. Ωστόσο ο πολίτης απομακρύνθηκε από αστυνομικούς και σύμφωνα με πληροφορίες προσήχθη.

Μετά το πέρας της άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος, ο υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν για το συμφέρον το δικό τους και του έθνους, χωρίς να δώσουν σημασία στις «σειρήνες των ψευδαισθήσεων».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Βενιζέλου έχει ως εξής: «Σήμερα όλοι περιμένουμε, με σεβασμό, από τον ελληνικό λαό να διατυπώσει, δημοκρατικά, τη βούληση του για το μέλλον και την προοπτική του τόπου, για την ενότητα και την ασφάλεια της χώρας μας. Θέλω να ελπίζω και εύχομαι οι Ελληνες πολίτες να κάνουν την επιλογή που προστατεύει πραγματικά το συμφέρον το δικό τους, το συμφέρον του έθνους, χωρίς να δώσουν σημασία στις σειρήνες των ψευδαισθήσεων».

Τον κ. Βενιζέλο υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης, ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ Χρόνης Μακρίδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Χρήστος Παπαστεργίου, στελέχη, μέλη του κόμματος και άλλοι παριστάμενοι.

epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου