Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Γλύπτης χαράζει πρόσωπα ''Μυστηριώδεις Πνεύμα είναι Ήδη στα δέντρα''


 Ο Keith Jennings Αμερικανός γλύπτης χαράζει πρόσωπα σε νεκρά δένδρα. Το έργο του συμβολίζει την ιδέα ότι όλη η ζωή στον πλανήτη έχει ψυχή.
Ξεκινώντας με μερικά εργαλεία χειρός στο κατώφλι του, γλύπτης Keith Jennings άρχισε να σκαλίζει πρόσωπα σε δέντρα το 1982, ένα από τα έργα του που αναφέρεται πλέον ως Tree Spirits. Πνεύματα των δένδρων Δεν ήταν πολύ καιρό πριν είχε αναλαβει να κάνει μια σειρά από γλυπτά σε περίπου 20 δέντρα γύρω από το St Simons νησί απέναντι από την ακτή της Γεωργίας...



Ο Γλύπτης Keith Jennings χαράζει σοφά πρόσωπα σε δέντρα, αποκαλύπτοντας το εσωτερικό πνεύμα,σε κάθε ξύλινο κορμό. Ο Jennings ξεκίνησε για πρώτη φορά το Tree Spirits πίσω στο 1982, όταν αποφάσισε να χειριστεί δημιουργικά ένα δέντρο στην πίσω αυλή του με μερικά εργαλεία χειρός. Ο Jennings αργότερα ανέλαβε να το εφαρμόσει σε μια σειρά από δέντρα σε όλο το Νησί ST Simons.


Ο Jennings πήρε δύο με τέσσερις ημέρες για να λαξεύσει κάθε γαλήνιο πρόσωπο σε όλο το δάσος, που τους επιτρέπει να συνδυάζονται κατά ένα περίεργο τρόπο στο περιβάλλον τους. τον καλλιτέχνη μπορεί να εντοπίσει εύκολα ο καθένας με το Google Maps.










Αγάπη Ραντμίλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου